[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
antigonosz
Pont ahogy szaki01 mondta: Minden nap sötétedéstől hajnalig szórják az áldást az ukránok.
 

laudarage

Active Member
2014. február 3.
1 689
4
36
A fentebb belinkelt videon is dicserik Putyin intezkedeseit es inkabb az ot korulvevo arulo burokratakat tamadjak, <b>azert mert megkotik Putyin kezet</b>.

:))) Persze, hogy támogatják Putyint abban, hogy azt csinálja, amit ők szeretnének, és ha Putyin ezt mégsem teszi, akkor azt mondják, hogy azért nem teszi, mert az áruló bürokraták megkötik Putyin kezét.
Aztán szépen elkezdik eltávolitani az áruló bürokratákat (az 5. hadoszlop elleni harc nevében), hogy Putyint legközelebb semmi sem akadályozza meg abban, hogy azt tegyék, amit Ők szeretnének.
Mert ők annyira szeretik Putyint, hogy segitenek Putyinnak, hogy ne legyen megkötve a keze. :)))
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 325
68 567
113
Amit tavaly műveltek velük csodálom hogy elindultak. Most meg második hely. Az első mi lett? Fiu vagy lány? Vagy mindkettő?
 

alexander

New Member
2015. május 24.
1
0
1
Az Oroszok megint ámítják a NATO-t.A BUMERANGGAL. Putyin megint felültette az Amerikai haderőt.
Az álca bejött?
NA EZ AZ ÚJ OROSZ HADMŰVELET.
 

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 910
15 242
113
Alcsevszkben megemlekezest tartottak Mozgovojrol. Az LNR parancsnokai mind elnezest kertek az egybegyultektol, h nem tudtak megvedeni őt!!!

Azt hiszem, ez az :
https://www.youtube.com/watch?v=5ji0V6F0l9E&feature=player_detailpage
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 325
68 567
113
Na már csak ez hiányoznaempr.media/opinion/analytics/intermarium-as-a-comprimise-solution
CFZZYbmUgAESo9N.jpg
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 325
68 567
113
A minszki megállapodás betartását ellenőrző nemzetközi csoport orosz ellenőreinek autójára-amely jól láthatóan viselte a megkülönböztető jelzést-a valcmanista latrok tüzet nyitottak.
Az autóban utazott Alekszandr Lencov orosz vezérezredes is, valamint az ellenőrző csoport két orosz tisztje.
A járművet több találat érte, és mozgásképtelenné vált. Az utasok nem sebesültek, ám az incidens a maga kategóriájában a legsúlyosabb volt a “Minszk 2.0″ megállapodás életbe lépése óta.
Sztanyica Luhanszkánál nő a feszültség. A helyi embereket sem engedi fel továbbra sem a Szeverodonyec-hídjára a valcmanista horda. A gazdák nem tudják megközelíteni a folyón túl lévő földjeiket. Hiába szántottak-vetettek az Oroszországból kapott segitségnek köszönhetően, a növényzet gondozás híján pusztulásnak indul.
Mára virradóan egyébként a luganszki frontszakaszon csak Szcsasztyje-környékéről érkezett hír tüzérségi párbajról.
A donyecki szakaszon Avgyejevka tönkrevert latortüzérsége kezd felépülni. Az este folyamán Gorlovkát terrorizálták.
 

sidewinder1

Member
2012. március 13.
217
3
18
Meister!
Milyen orosz elnökválasztás közeledik?? A harmadik elnöki ciklusa felénél jár Putyin elnök. 2018-ban lesz Oroszországban elnökválasztás. Még Medvegyev elnök javaslatára módosították úgy az orosz alkotmányt, hogy 4-ről 6 évre növelték az elnöki ciklus időtartamát. Ez a változás pedig 2012 óta él.
A személyeskedés látom már jól megy...
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Az Oroszok megint ámítják a NATO-t.A BUMERANGGAL. Putyin megint felültette az Amerikai haderőt.
Az álca bejött?
NA EZ AZ ÚJ OROSZ HADMŰVELET.

Szerintem erre gondol. A bumeráng hadműveletre. A zseniális Putyin felültette a NATO-t ami Ukrajnánál várta a támadást. Az álca az volt, hogy Kuba és Mexikó nem fog támadni. De fog, ez az új orosz hadművelet. Elkezdődött!
russia-to-arm-mexico.jpg
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Nos, az inkább csak poén volt, ha nem esett volna le. Komolyabbra fordítva a szót ha nincs hír az is hír. Az, hogy most a vicces összeesküvés elméletek és harmadik világháborús teóriák vannak terítéken arra utal, hogy nincsenek komoly harcok. Az ebesz utolsó jelentése szerint is viszonylag nyugalom van.
http://www.osce.org/ukraine-smm/159826

Persze igazi nyugalom nem lesz amíg nincs politikai rendezés. Tudja valaki mikor tartják meg a választást a szakadár területeken? Csak az ellenzéki blokk indít jelöltet vagy Porosenko és Jacenyuk pártjai is? Az azért érdekes lenne, bár azok akik Ukrajna irányába menekültek a Donbasszból szavazhatnának akár rájuk is ha visszatérnek részt venni a szavazáson. Meg az is érdekes lenne ha a regnáló DNR-LNR szervezet is indulna egy Ukrajna-kompatibilis felállásban. Érdekes történet lesz ez a szavazósdi.
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
Érdekes történet lesz ez a szavazósdi.

Ugyanolyan szavazás lesz, mint 1950-ben Koreában - USA nem engedte, hogy a Kommunisták induljanak a választásokon, ezért a Szovjetek bojkottálták a választást az általuk ellenőrzött területeken, a többi már történelem.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
<blockquote rel="ulippo">Érdekes történet lesz ez a szavazósdi.

Ugyanolyan szavazás lesz, mint 1950-ben Koreában - USA nem engedte, hogy a Kommunisták induljanak a választásokon, ezért a Szovjetek bojkottálták a választást az általuk ellenőrzött területeken, a többi már történelem.</blockquote>

A többi már történelem. Az USA által támogatott területből a világ egyik legfejlettebb országa lett, a szovjetek által támogatottból meg a világ egyik legundorítóbb pöcegödre.
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
A többi már történelem. Az USA által támogatott területből a világ egyik legfejlettebb országa lett, a szovjetek által támogatottból meg a világ egyik legundorítóbb pöcegödre.

Nope. Az, hogy Dél-Korea ma ott tart ahol, ahhoz semmi köze USA-nak. A Szovjetunió összeomlása után húztak el Északtól, köszönhetően a szankcióknak, amik révén Észak-Korea nem juthatott pl. elegendő kőolajhoz, így műtrágya nélkül kellett megművelniük a földjeiket (és így jöttek létre a mai napig tartó éhínségek).
+ tavaly elég szépen megnőtt Oroszország felé a kivitelük, már folyamatban van az észak-koreai vasútvonal felújítása orosz részről, hogy azon keresztül vigyék az árut, ne pedig hajókkal bohóckodjanak olyan kis távolságon.