Tehát nem billent egyik oldalra se mérleg.Török kártya után , nem szabad még1 terülten vesziteniük az Oroszoknak.
Mi van a Kinai gazdasági támadással ? Az baj a magyar gazdasági oldalak szinte egyx cikket sem hoznak le. Meg egyébként , nem is értem a múveletet, Kinai tözsde teljesen más szerkezetü sokkal kevésbé, kitett külföldi spekulácionak , mivel a befektetők akik részvényeket vesznek , nem átlag emberek, akik egy esés hatására bepanikolnának és csordaszellembe mentik a pénzüket.
Már az Oroszoknál se jött be, szerintem itt sem fog és kevesebb kárt okoz.
Lehet más a célja , most jöttem rá.
Ha tudod , hogy hamarossan megtámadsz egy országot, akkor kimented onnan a pénzed.
De akkor van egy rossz hírem, kimentették a 2. legnagyobb ellenség piacáról a pénzt, tehát gazdasági háború ellenségel elleni befejező lépés kipipálva , nincs tovább......
Jöhet a gazdasági háború utolsó és egyben befejező sakk lépése (sakk/matt) be kell dönteni az EURO-t.( nagyon sok dolog nincs vele, csak a görögöknek az a következő határidönél , nem kell engedni ) Azok országok , akik benne vannak EURO ba azok, harcképtelenek lesznek és fizetésképtelen, külfölddel szemben.
Azok az országok akiknek nincs teljesen Önnáló iparuk és hadiiparuk, azok hiába látják a bajt, meg lesznek bénitva.
Németország aki, mondhatjuk ipari nagy hatalom , még Ő sem fog tudni cselekedni, aranykészletek az Amcsiknál.
A fontosabb ipar terültek , mint a repülőgép gyártás, nem Önnáló.
4 helyről raknak össze egy eurofighter.
És az egyik bökennő az egyik alkatrész Anglia gyártja , akinek a Fontja , nem fog bedölni.
És ha nem tudsz fizetni , akkor csak az igéret marad és az alkuk.
Ezzel ugy tudják irányitani a Németek , mint a pincsi kutyát.