[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 1526

Guest
Befejeződött a betakarítás Kelet-Ukrajnában. Azt nem tudni, hogy ezek ukik vagy szakik, de az biztos, hogy jól szórakoznak. A többiek is követhetnék a példájukat, egy spangli után kinek van kedve háborúzni?
CQxjNuDUwAADlv1.jpg

CQxjOBdUsAAMdrr.jpg

CQxjOnXUAAA8InW.jpg

CQzVmfQUcAAso18.jpg

CQzVlU8UsAAFWGu.jpg

CQzVlY8UEAATk1P.jpg
 

tomsinner

Well-Known Member
2015. június 13.
1 468
1 872
113
Én bírom a "nem egyszerű" nőket, de amit Juli művel, az már sok. Ahogy az is, hogy szinte naponta panaszkodik valaki azért, mert ebben a topikban a béka feneke alatt van a színvonal. Én már ignoráltam őt, javaslom itt mindenkinek.

Amúgy meg:
Ha részeg katona okoz balesetet, örülj, ha nem lő le (fotók)
http://ukrajna.reblog.hu/ha-reszeg-katonak-okoznak-baleseteket
 

kokusz

Member
2015. augusztus 23.
458
0
16
A korrupció elleni háború nyerésre áll!
CQ-SlnZUYAAtj2j.jpg

Ulippo nénje azért mert mosolyognak meg mutógatnak meg jópofiznak attól még nem fog a korrupció elleni háború nyerésre állni !!! Ne legyél naiv hazudoznak jobbra balra , és nem hiszem el hogy a szakik magukat lővik , te se hidd el !!! Gondolj bele ha ki akarnák provokálni a szakik hogy támadjanak az Ukik , akkor csak simán odalőnének és egyből vissza lőnének az Ukik !!! Ez egy aljas csótány támadás volt , talán valamalyik Azovos zásszlóalj , Jobb szektorból simán kinézném !!! Megint meghalt egy civil , meg kiégett vagy 5 emelet panel !!! Igazi CSÓTÁNY támadás volt !!!
 

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
Ulippo. Túladagoltad a gyógyszeredet. Ejnye, mit fog szólni a dottore? Korrupció ellenes háború nyerésre áll, Porosjankóval az élen??? Hahahahahahaha! Jót nevettem, köszi. Ez a mai topkomment. :D
 

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 910
15 220
113
A korrupció elleni háború nyerésre áll!
CQ-SlnZUYAAtj2j.jpg



Hihetetlen, hogy ilyenkor mindig énekelhetnékem támad. Csak mindig ugyanaz jut az eszembe...
" Kézigránát kell, kézigránát kell ide. Elhajítani, belevágni mindenkibe "
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 003
87 697
113
<blockquote rel="ulippo">A korrupció elleni háború nyerésre áll!
CQ-SlnZUYAAtj2j.jpg

Ulippo nénje azért mert mosolyognak meg mutógatnak meg jópofiznak attól még nem fog a korrupció elleni háború nyerésre állni !!! Ne legyél naiv hazudoznak jobbra balra , és nem hiszem el hogy a szakik magukat lővik , te se hidd el !!! Gondolj bele ha ki akarnák provokálni a szakik hogy támadjanak az Ukik , akkor csak simán odalőnének és egyből vissza lőnének az Ukik !!! Ez egy aljas csótány támadás volt , talán valamalyik Azovos zásszlóalj , Jobb szektorból simán kinézném !!! Megint meghalt egy civil , meg kiégett vagy 5 emelet panel !!! Igazi CSÓTÁNY támadás volt !!! </blockquote>

Oké, oké, de miért Porosenkó van a képen? :D

Gazdagabb lett a háború kezdete óta, mint volt. Minden bukott diplomata az ő csokijával eteti az 1x pórnépet. :D
 
T

Törölt tag 1526

Guest
BREAKING NEWS

Másfél év tagadás és hamis rágalmazás után, két nappal a vizsgálóbizottsági jelentés nyilvánosságra hozása előtt, Szergej Nariskin az orosz Duma elnöke elismerte, hogy ők lőtték le az MH17-et!

https://www.youtube.com/watch?v=_7ISXW8-F3g
 
T

Törölt tag 1526

Guest
A NATO közgyűlése elfogadta a "Szolidaritás Ukrajnával" nevű határozatot amelyben az áll, hogy ha Oroszország nem teljesíti kötelezettséget a Minszk II.-vel kapcsolatban az év végéig, akkor a tagországok újabb gazdasági szankciókat fognak életbe léptetni.
http://www.pravda.com.ua/news/2015/10/11/7084477/
 
T

Törölt tag 1526

Guest
<blockquote rel="kokusz">Igaz ez a hir boki ? Te beszélsz Oroszul.

Senki nem ismert el semmit. Nariskin meg sem szólalt.</blockquote>

Miről beszélnek a videón? A szöveget én nem értem, de a videó címében az van, hogy elismerték.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
A kommentek szerint az hangzik el a videón, hogy szerintük nem az a felelős a gép lezuhanásáért aki lelőtte. Ha tényleg ezt mondja az azért elég pikáns egy érvelés.
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
A HTKA 3 törvénye:

1, julipók mindig hazudik.
2, ha julipók mégse hazudna akkor se igazat ír.
3, ha a fenti kettő egymásnak ellentmond akkor az első lép életbe.