[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 304
113
@ulippo

Mennyivel jobban járnak ha a gazdasági enyészetet választják? Nem vagyok közgazdász de az oroszok több partnerrel, nagyobb piacon, de jure békében tengetik a napjaikat. Az ukránok ezzel szemben azt reklámozzák hogy a világ második legerősebb katonai hatalmával állnak háborúban, az emberek nem bíznak a kormányban, a befektetők húzzák a szájukat ha meghallják az ország nevét.
Értem a félelmet hogy ha engednek az orosz kisebbség másutt is fellázadna, de ez a kockázat még mindig jobb mint a lassú de biztos enyészet amibe a mostani politikai vezetés vezeti a népet.
Hogy fogják visszaszerezni a Krímet?
Egyszer kérdeztelek és a blokáddal jöttél, úgy néz ki az nem jött be. Gondolom a félsziget lakossága nagyon hálás amiért elvágták őket a szárazföldi kereskedelemtől. Tényleg teljesen reális hogy valaha újra Ukrajna részei lesznek.
Ami keleten folyik az meg értelmetlen már hónapok óta. Ha az ukránok neki indulnak annak a következményei beláthatatlanok lesznek mert mostanra jobban fel vannak szerelve mint a szeparatisták. Viszont az oroszok nem hiszem hogy tétlenül néznék ahogy az ukrán hadsereg letöri a szakadárokat.
Sehogy se jönnek ki jól a háborúból az ukránok, csak egyre kevesebb marad amiből gazdálkodhatnak. Az oroszok ezt elégé kitalálták, nem látok olyan lapot ami ezen változtatna.
Amit viszont nem veszel figyelembe hogy az oroszok bármilyen sunyik is tárgyaló készek. Lehetne velük egyezkedni, lehetne az ukrán gazdaság csomópont kelet és nyugat között, de amíg a politikai retorika a hazafias "fuck you Putin"-ra korlátozódik addig baszhatják.
De amúgy kíváncsi vagyok szerinted miként jöhet ki ebből az ukrán fél jól?
 
T

Törölt tag 1526

Guest
<blockquote rel="ulippo">haubagoi
Mégis, mi az az "európai álom?
</blockquote>

Ez az európai álom: egy békés nyugodt hely ahol ki lehet pihenni a kommunizmus rémálmát. Ahol a barátaid nem fognak hátba támadni azért mert másokkal is barátkozol.
104.-Nomansland.jpg

A kelet-ukrajnai "népköztársaságok" visszalépést jelentenek e tekintetben, a kommunizmus kései kiütései és pont olyan veszélyesek mint általában a "népi" diktatúrák. Putyinnak ideje lenne rendet tenni ott vagy ha nem akar akkor hagyja hogy EBESZ vagy ENSZ békefenntartók valódi békét garantáljanak a hibrid béke helyett.
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
A topik nevét nem lehet át írni? ukran-helyzet ről 404-helyzet re? Elnézve a miniszterek, vannak még ukránok?
 
T

Törölt tag 1526

Guest
@omae

<i>"Sehogy se jönnek ki jól a háborúból az ukránok, csak egyre kevesebb marad amiből gazdálkodhatnak. Az oroszok ezt elégé kitalálták, nem látok olyan lapot ami ezen változtatna."</i>

Ez a lap már megváltozott, az ukránok egyre többől gazdálkodhatnak. Már hivatalosan is az első negyedévben növekedett a GDP éves szinten 0-1% növekedést várnak amit lehet stagnálásnak is nevezni de számszerűleg növekszik a gazdaságuk. Ellenben az orosz gazdaság csökken így recesszió van tehát ők gazdálkodnak egyre kevesebből és a szankciók is rajtuk vannak nem Ukrajnán, valamint az alacsony olajár sem Ukrajnán csattan.

Ukrajna pénzügyei hosszabb távon garantálva vannak, az IMF-el több éves hitelprogramjuk van, Obama is dobott még nekik az idei évre egy milliárd hitelgaranciát, az EIB is befektet idén majdnem egymilliárdot, az EU is bármikor besegít több milliárddal is csak fegyvert nem ad de azt majd a törökök, a pénzügyi csőd elkerülhető és el is lesz kerülve, különben hogyan mulatnánk jövőre Kijevben az Eurovízión?
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 304
113
Szerintem nem akarod látni a nyilvánvalót. Ukrajnát ezek a hitelek nem fellendítik csak elodázzák a katasztrófáját. Az IMF nem gitt egylet az egyedüli ok amiért segítenek mert be vannak szarva a gondolattól hogy egy negyven milliós ország a totális káoszba süllyed Európa keleti határán. Az USA csak a régi ellenlábasának akar keresztbe tenni, ráadásul jön a választás ahol lehet hogy egoista majom nyer aki nagyívben baszik Ukrajnára. (Bocs a stílusért nem ellened szól.) Az EU meg nem készpénz, a jelenlegi elit kezdi eljátszani a bizalmat, a kelet-európai országok érdekei nem egyeznek a nyugatiakéval és kezdenek tömbösödni.
Ha pedig tényleg azt hiszed hogy az Eurovizíó jelent bármit akkor tényleg nem tudom mit mondjak. Nyisd ki a szemed, nőj fel, lásd ami van.
Az az igazság hogy Ukrajna megszívta, Ukrajna eszköz a geopolitikai játszótéren és nincs semmilyen kontrollja a történések felett. Nem tudnak mást tenni mint hogy csökkentik a kárt amit okozott ez a helyzet. Ehhez kéne egy olyan réteg amelyik képes az ország irányítására és élvezi a nép bizalmát. De nincs ilyen. Jelenleg mindenki a saját pecsenyéjét süti az ukrán parlamentben
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 574
113
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="ulippo">haubagoi
Mégis, mi az az "európai álom?
</blockquote>

Ez az európai álom: egy békés nyugodt hely ahol ki lehet pihenni a kommunizmus rémálmát. Ahol a barátaid nem fognak hátba támadni azért mert másokkal is barátkozol.
104.-Nomansland.jpg

</blockquote>

Jaj Ulippo, te egy olyan naív lélek vagy. Az EU borzasztó sokban hasonlít a SZU-ra (pl. bürokrácia, tervgazdaság - EU-ban ugye "programozási periódusnak" hívják, hogy ne legyen olyan ciki mintha tervgazdaságot mondanának, stb.).
Van egy ideológiájuk, a liberalizmus, amelyet ugyanúgy kiforgatnak, mint ahogy a kommunizmust is kiforgatták, és rémálommá változtatták.
A "barátkozás" pedig, amiről írsz, valójában véve csak geopolitikai érdek, semmi több.
Ezt nagyon egyszerű belátnod: ha Magyaro. Oroszo.-gal barátkozik, akkor itt, az EU-ban Magyaro.-ot pont úgy hátbatámadják, mint ahogy Ukrajnát hátbatámadták szerinted, amikor az Oroszo. helyett az EU-val barátkozott.
Sőt, most, hogy Lengyelo. is megváltozott, most már Lengyelo.-ot is egyre jobban hátbatámadják. Igen, itt az EU-ban. Itt, Nyugaton.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 574
113
Egyébként Ulippo, nem tudom a kommunizmus miatt miért az oroszokra haragszol...

Milyen nemzetiségű volt:

Marx?
Engels?
Lenin?
Sztálin?

Csak úgy finomságképpen Lenin-t megválaszolom neked:

Lenin édesanyja:

Marija Alekszandrovna Blank
származása:
anyai ágon (Anna Ivanovna Groschopf) német-svéd
apai ágon (Alexander Blank, született Israel Blank) kikeresztelkedett zsidó

Lenin édesapja:

Ilja Uljanov
származása:
anyai ágon (Anna Alekszejevna Szmirnov) kalmük
apai ágon (Nyikolaj Vasziljevics Uljanov) csuvas (türk nép)

Tehát, összegezve, Lenin német/svéd-zsidó-kalmük-csuvas származású volt.

De te csak nyugodtan haragudjál miatta az oroszokra :)

Megj.: Marx házi feladat
 

tindalos

Well-Known Member
2011. október 8.
1 628
5 513
113
Egyáltalán van még értelme ennek az euroviziós bohóckodásnak? Ausztrália hogy kerül bele? Vicc az egész, már évek óta.

Óriási a népszerűsége Au.-ban a versenynek! Évek óta követik es külön szavazást is rendeznek! Gondolom meghívottként vehettek részt kb mint a Japánok a Copa America-n.
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="ulippo">haubagoi
Mégis, mi az az "európai álom?
</blockquote>

Ez az európai álom: egy békés nyugodt hely ahol ki lehet pihenni a kommunizmus rémálmát. Ahol a barátaid nem fognak hátba támadni azért mert másokkal is barátkozol.
104.-Nomansland.jpg

A kelet-ukrajnai "népköztársaságok" visszalépést jelentenek e tekintetben, a kommunizmus kései kiütései és pont olyan veszélyesek mint általában a "népi" diktatúrák. Putyinnak ideje lenne rendet tenni ott vagy ha nem akar akkor hagyja hogy EBESZ vagy ENSZ békefenntartók valódi békét garantáljanak a hibrid béke helyett.</blockquote>

Ulippo kisfiam, hány éves vagy te és mikor akarsz végre felnőni?! Ha szerinted az EU-ban béke van, akkor mesélj már, miért robbantgatnak itt-ott (eddig úgy tudtam, Párizs, Madrid, London, Brüsszel az mind Európában van), lövöldöznek máshol az újságírókra, járókelőkre, járőröznek gépfegyveres rendőrök és katonák a városokban (még Budapesten is ha nem járnál arrafelé), ostromolják a határokat és a nőket "békés menekültek" százezrei, akik késsel intézik a vitás ügyeiket és a kéregetést, akik mindenre hajlandók hogy bejussanak Európába, csak éppen a törvényes eljárásra, a regisztrációra nem lehet őket rávenni semmivel?! Ja, és havi 280-320 munkaóra mellett semmit se lehet kipihenni, se a kommunizmust se az európai "emberi és munkavállalói" jogokat, így nekem tökmindegy hogy a kommunizmusban Moszkvában döntöttek a sorsunkról és ott sz..ták le a véleményünket, most meg Brüsszelben vagy Berlinben teszik ugyanezt, úgyhogy marad az európai rémálom...
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
@ ulippo
<i>Ez a lap már megváltozott, az ukránok egyre többől gazdálkodhatnak. Már hivatalosan is az első negyedévben növekedett a GDP éves szinten 0-1% növekedést várnak amit lehet stagnálásnak is nevezni de számszerűleg növekszik a gazdaságuk.</i>

Azt azért remélem tudod, h áprilisig Ukrajna 90% ban már kihasználta az EU s kvótát! Kinek fognak eladni az év maradékában?
 

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
<blockquote rel="krokomach">http://www.balrad.com/2016/05/16/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-egy-magyar-menyecske-kalandturaja/
"Donbassz mindennapjaival ismerkedhetsz meg, melyet a férjem személyes elbeszéléseiből teszek közzé.
Teljesen átfogó, az egész Donbassz régiót magába foglaló eseményeket nem tudok majd itt leírni, csak azt a részt, ahol a férjem szolgál, mint magyar önkéntes.
Olvass tovább: http://donbassz.webnode.hu/ "

http://donbassz.webnode.hu/news/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-a-konfliktus-ota-3/
"Nem terveztem ilyen hosszú szünetet tartani az utolsó írásom után, de így sikerült. Lássuk a folytatást.
Az utazás megpróbáltatásai után végre kellemes napok következtek. A férjemmel együtt hatan laknak abban a házban, ahova érkeztem..."

Mondjuk az elég ciki, hogy tankosbácsi haza akart jönni a nejéhez, de nem engedték be Oroszországba. Átengedték, hogy harcoljon értük, de vissza már nem engedik. Ukrajna irányába még neccesebb lenne a távozás.

Kéne neki egy vízum, de a "DNR"-ben nincsenek követségek. És ha valahogy elérné a magyar hatóságokat akkor meg az van, hogy ő éppen egy bűncselekmény részese amiért itthon 5 évig terjedő jár.</blockquote>
Ulippo, te aztán megragadtad a lényeget. Takarodj a blogomról, az nem neked íródik, hanem az értelmeseknek. Ha ennyire nyalod az ukrop picsát, akkor miért nem fogsz fegyvert az oroszok ellen, te gyáva pöcs? Amúgy elárulok egy titkot. Egy donyecki állampolgárt nehezen csuknak le Magyarországon. :p
 

xfotel

Member
2013. április 10.
960
8
18
Egyébként Ulippo, nem tudom a kommunizmus miatt miért az oroszokra haragszol...

Milyen nemzetiségű volt:

Marx?
Engels?
Lenin?
Sztálin?

Csak úgy finomságképpen Lenin-t megválaszolom neked:

Lenin édesanyja:

Marija Alekszandrovna Blank
származása:
anyai ágon (Anna Ivanovna Groschopf) német-svéd
apai ágon (Alexander Blank, született Israel Blank) kikeresztelkedett zsidó

Lenin édesapja:

Ilja Uljanov
származása:
anyai ágon (Anna Alekszejevna Szmirnov) kalmük
apai ágon (Nyikolaj Vasziljevics Uljanov) csuvas (türk nép)

Tehát, összegezve, Lenin német/svéd-zsidó-kalmük-csuvas származású volt.

De te csak nyugodtan haragudjál miatta az oroszokra :)

Megj.: Marx házi feladat

az oroszok kiszolgálták ezeket. (Hitli meg osztrák volt)
 
T

Törölt tag 1526

Guest
<blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="krokomach">http://www.balrad.com/2016/05/16/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-egy-magyar-menyecske-kalandturaja/
"Donbassz mindennapjaival ismerkedhetsz meg, melyet a férjem személyes elbeszéléseiből teszek közzé.
Teljesen átfogó, az egész Donbassz régiót magába foglaló eseményeket nem tudok majd itt leírni, csak azt a részt, ahol a férjem szolgál, mint magyar önkéntes.
Olvass tovább: http://donbassz.webnode.hu/ "

http://donbassz.webnode.hu/news/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-a-konfliktus-ota-3/
"Nem terveztem ilyen hosszú szünetet tartani az utolsó írásom után, de így sikerült. Lássuk a folytatást.
Az utazás megpróbáltatásai után végre kellemes napok következtek. A férjemmel együtt hatan laknak abban a házban, ahova érkeztem..."

Mondjuk az elég ciki, hogy tankosbácsi haza akart jönni a nejéhez, de nem engedték be Oroszországba. Átengedték, hogy harcoljon értük, de vissza már nem engedik. Ukrajna irányába még neccesebb lenne a távozás.

Kéne neki egy vízum, de a "DNR"-ben nincsenek követségek. És ha valahogy elérné a magyar hatóságokat akkor meg az van, hogy ő éppen egy bűncselekmény részese amiért itthon 5 évig terjedő jár.</blockquote>
Ulippo, te aztán megragadtad a lényeget. Takarodj a blogomról, az nem neked íródik, hanem az értelmeseknek. Ha ennyire nyalod az ukrop picsát, akkor miért nem fogsz fegyvert az oroszok ellen, te gyáva pöcs? Amúgy elárulok egy titkot. Egy donyecki állampolgárt nehezen csuknak le Magyarországon. :p
</blockquote>

Eszem ágában sincs fegyvert fogni az oroszok ellen, én azt támogatom, hogy az oroszok és az ukránok is tegyék le a fegyvert, hogy ne kelljen a te férjednek se meghalnia. Nekem semmi bajom nincs veletek, ha nektek bejön ez a hibrid háborús életforma hát sok boldogságot hozzá, nyilván számot vetettetek az olyan súlyos kockázatokkal mint a börtön vagy a halál, én nem kívánom nektek egyiket sem.

Mindazonáltal szerintem nem szerencsés ezen a fórumon egy bűncselekményt propagálni, főleg nem kultiválni. Ha ez az oldal mintát mutat a hibrid turizmus működéséről és esetleg valaki itt kapcsolatba is lépne hibrid turistákkal ami netán oda vezetne, hogy maga is hibrid turistává válna, akkor azzal az oldal üzemeltetőire is rávetnék bűncselekményük árnyát.

Sőt ez a fórum olvasóit is kompromittálja. Én ugyan nem foglak feljelenteni titeket, de nem tetszik, hogy ezzel engem is cinkossá tesztek. Oké, hogy ez egy military fórum de nekünk vannak legális katonáink is, inkább őket kéne kultiválni mert az nem kompromittáló.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Jamala megkapta a megtisztelő Ukrajna Népi Művésze kitüntetést.
CimGwFxW0AI7zkZ.jpg

Szuzanna Dzsamaladinovijt kinevezték Ukrajna tiszteletbeli UNICEF nagykövetének.
CimK90hXAAAGNlG.jpg
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
Jamala megkapta a megtisztelő Ukrajna Népi Művésze kitüntetést.
CimGwFxW0AI7zkZ.jpg

Szuzanna Dzsamaladinovijt kinevezték Ukrajna tiszteletbeli UNICEF nagykövetének.
CimK90hXAAAGNlG.jpg

Ő legalább nem lobogtat náci jelvényeket és zászlókat, és nem ölte halomra a polgári lakosságot mint a Jobb Szektor és az ukrán hadsereg.
 

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
Eszem ágában sincs fegyvert fogni az oroszok ellen, én azt támogatom, hogy az oroszok és az ukránok is tegyék le a fegyvert, hogy ne kelljen a te férjednek se meghalnia. Nekem semmi bajom nincs veletek, ha nektek bejön ez a hibrid háborús életforma hát sok boldogságot hozzá, nyilván számot vetettetek az olyan súlyos kockázatokkal mint a börtön vagy a halál, én nem kívánom nektek egyiket sem.

Mindazonáltal szerintem nem szerencsés ezen a fórumon egy bűncselekményt propagálni, főleg nem kultiválni. Ha ez az oldal mintát mutat a hibrid turizmus működéséről és esetleg valaki itt kapcsolatba is lépne hibrid turistákkal ami netán oda vezetne, hogy maga is hibrid turistává válna, akkor azzal az oldal üzemeltetőire is rávetnék bűncselekményük árnyát.

Sőt ez a fórum olvasóit is kompromittálja. Én ugyan nem foglak feljelenteni titeket, de nem tetszik, hogy ezzel engem is cinkossá tesztek. Oké, hogy ez egy military fórum de nekünk vannak legális katonáink is, inkább őket kéne kultiválni mert az nem kompromittáló.</blockquote>

Milyen bűncselekményről beszélsz már megint? Egyszer már elmagyaráztam, hogy a magyar törvény mit büntet. Gondoltam megértetted, de ....áh, hagyjuk.
 

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
<blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="krokomach">http://www.balrad.com/2016/05/16/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-egy-magyar-menyecske-kalandturaja/
"Donbassz mindennapjaival ismerkedhetsz meg, melyet a férjem személyes elbeszéléseiből teszek közzé.
Teljesen átfogó, az egész Donbassz régiót magába foglaló eseményeket nem tudok majd itt leírni, csak azt a részt, ahol a férjem szolgál, mint magyar önkéntes.
Olvass tovább: http://donbassz.webnode.hu/ "

http://donbassz.webnode.hu/news/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-a-konfliktus-ota-3/
"Nem terveztem ilyen hosszú szünetet tartani az utolsó írásom után, de így sikerült. Lássuk a folytatást.
Az utazás megpróbáltatásai után végre kellemes napok következtek. A férjemmel együtt hatan laknak abban a házban, ahova érkeztem..."

Mondjuk az elég ciki, hogy tankosbácsi haza akart jönni a nejéhez, de nem engedték be Oroszországba. Átengedték, hogy harcoljon értük, de vissza már nem engedik. Ukrajna irányába még neccesebb lenne a távozás.

Kéne neki egy vízum, de a "DNR"-ben nincsenek követségek. És ha valahogy elérné a magyar hatóságokat akkor meg az van, hogy ő éppen egy bűncselekmény részese amiért itthon 5 évig terjedő jár.</blockquote>
Ulippo, te aztán megragadtad a lényeget. Takarodj a blogomról, az nem neked íródik, hanem az értelmeseknek. Ha ennyire nyalod az ukrop picsát, akkor miért nem fogsz fegyvert az oroszok ellen, te gyáva pöcs? Amúgy elárulok egy titkot. Egy donyecki állampolgárt nehezen csuknak le Magyarországon. :p
</blockquote>

Eszem ágában sincs fegyvert fogni az oroszok ellen, én azt támogatom, hogy az oroszok és az ukránok is tegyék le a fegyvert, hogy ne kelljen a te férjednek se meghalnia. Nekem semmi bajom nincs veletek, ha nektek bejön ez a hibrid háborús életforma hát sok boldogságot hozzá, nyilván számot vetettetek az olyan súlyos kockázatokkal mint a börtön vagy a halál, én nem kívánom nektek egyiket sem.

Mindazonáltal szerintem nem szerencsés ezen a fórumon egy bűncselekményt propagálni, főleg nem kultiválni. Ha ez az oldal mintát mutat a hibrid turizmus működéséről és esetleg valaki itt kapcsolatba is lépne hibrid turistákkal ami netán oda vezetne, hogy maga is hibrid turistává válna, akkor azzal az oldal üzemeltetőire is rávetnék bűncselekményük árnyát.

Sőt ez a fórum olvasóit is kompromittálja. Én ugyan nem foglak feljelenteni titeket, de nem tetszik, hogy ezzel engem is cinkossá tesztek. Oké, hogy ez egy military fórum de nekünk vannak legális katonáink is, inkább őket kéne kultiválni mert az nem kompromittáló.</blockquote>

Milyen bűncselekményről beszélsz már megint? Egyszer már elmagyaráztam, hogy a magyar törvény mit büntet. Gondoltam megértetted, de ....áh, hagyjuk.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
<blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="krokomach">http://www.balrad.com/2016/05/16/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-egy-magyar-menyecske-kalandturaja/
"Donbassz mindennapjaival ismerkedhetsz meg, melyet a férjem személyes elbeszéléseiből teszek közzé.
Teljesen átfogó, az egész Donbassz régiót magába foglaló eseményeket nem tudok majd itt leírni, csak azt a részt, ahol a férjem szolgál, mint magyar önkéntes.
Olvass tovább: http://donbassz.webnode.hu/ "

http://donbassz.webnode.hu/news/kedves-naplom-avagy-az-elso-europai-unios-turista-donbasban-a-konfliktus-ota-3/
"Nem terveztem ilyen hosszú szünetet tartani az utolsó írásom után, de így sikerült. Lássuk a folytatást.
Az utazás megpróbáltatásai után végre kellemes napok következtek. A férjemmel együtt hatan laknak abban a házban, ahova érkeztem..."

Mondjuk az elég ciki, hogy tankosbácsi haza akart jönni a nejéhez, de nem engedték be Oroszországba. Átengedték, hogy harcoljon értük, de vissza már nem engedik. Ukrajna irányába még neccesebb lenne a távozás.

Kéne neki egy vízum, de a "DNR"-ben nincsenek követségek. És ha valahogy elérné a magyar hatóságokat akkor meg az van, hogy ő éppen egy bűncselekmény részese amiért itthon 5 évig terjedő jár.</blockquote>
Ulippo, te aztán megragadtad a lényeget. Takarodj a blogomról, az nem neked íródik, hanem az értelmeseknek. Ha ennyire nyalod az ukrop picsát, akkor miért nem fogsz fegyvert az oroszok ellen, te gyáva pöcs? Amúgy elárulok egy titkot. Egy donyecki állampolgárt nehezen csuknak le Magyarországon. :p
</blockquote>

Eszem ágában sincs fegyvert fogni az oroszok ellen, én azt támogatom, hogy az oroszok és az ukránok is tegyék le a fegyvert, hogy ne kelljen a te férjednek se meghalnia. Nekem semmi bajom nincs veletek, ha nektek bejön ez a hibrid háborús életforma hát sok boldogságot hozzá, nyilván számot vetettetek az olyan súlyos kockázatokkal mint a börtön vagy a halál, én nem kívánom nektek egyiket sem.

Mindazonáltal szerintem nem szerencsés ezen a fórumon egy bűncselekményt propagálni, főleg nem kultiválni. Ha ez az oldal mintát mutat a hibrid turizmus működéséről és esetleg valaki itt kapcsolatba is lépne hibrid turistákkal ami netán oda vezetne, hogy maga is hibrid turistává válna, akkor azzal az oldal üzemeltetőire is rávetnék bűncselekményük árnyát.

Sőt ez a fórum olvasóit is kompromittálja. Én ugyan nem foglak feljelenteni titeket, de nem tetszik, hogy ezzel engem is cinkossá tesztek. Oké, hogy ez egy military fórum de nekünk vannak legális katonáink is, inkább őket kéne kultiválni mert az nem kompromittáló.</blockquote>

Milyen bűncselekményről beszélsz már megint? Egyszer már elmagyaráztam, hogy a magyar törvény mit büntet. Gondoltam megértetted, de ....áh, hagyjuk.</blockquote>

Nekem nem kell elmagyaráznod a BTK XIV. fejezet 146. §-át. Addig örülj amíg nem egy bíró magyarázza el nektek.