ennyit az orosz reg. jelenlétről.
tudom tudom orosz propaganda oldal,igen pont mint az ukránoké....
tudom tudom orosz propaganda oldal,igen pont mint az ukránoké....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
és bemutatta a műhold képeket...Stoltenberg felszólította Oroszországot, hogy vonja ki a több ezer katonáját Kelet-Ukrajnából és fejezze be a fegyverek csempészetét Ukrajnába.
https://www.rferl.org/a/nato-chief-calls-russia-remove-troops-from-ukraine/28606158.html
na erről leszel szíves mutatni valami érdemit
Jens Stoltenberg azért érkezett a mai találkozóra, hogy demonstrálja a NATO elkötelezett támogatását Ukrajna szuverenitása és területi egysége iránt.
Ha nem lennék magyar és nem tudnám mit hazudik rólunk a nyugati média és egy percig is komolyan vehető lenne ma az újságírás még azt is mondanám ,hogy ez "érdemi".Viktor Agejev anyja elmondta, hogy a fia 2017 március 18.-án hosszabbította meg a szerződését egy évvel. 2017 május 4.-én előléptették őrvezetővé. 2017 május 30.-án beszélt vele utoljára, akkor az Ukrajna melletti Rosztovban volt.
Az anyja az orosz Novaya Gazetának bemutatta a fia leveleit amiből egyértelműen kiderül, hogy katonaként szolgált. Bemutatta a saját levelét amit a katonai hivatalnak küldött a fia hollétéről. Bemutatta a hivatal válaszlevelét. A levelek és dokumentumok benne vannak a cikkben.
https://www.novayagazeta.ru/article...ero-plennyh-i-dvoe-ubityh-v-luganskoy-oblasti
Kurt Volker kifejtette nézeteit hogyan lehet Ukrajna erős, fenntartható, prosperáló demokrácia.
https://www.unian.info/politics/2019416-us-special-envoy-volker-lays-out-vision-for-ukraine.html
Üdv! Túlzás az istenítés, inkább nem veszik be, hogy minden szar ami orosz, és minden jó ami nyugati. Az orosz PPP GDP személyre leosztva alig marad el a magyarországitól, és habár valójában kisebb Oroszország nominális GDP-je mint az olasz, a PPP GDP több mint másfélszer nagyobb Oroszországban. Ehez még hozza lehet tenni, hogy az olaszok mingyárt beledöglenek a 132%-os államadósságukba, az oroszoknak meg 15% alatt van.Üdv emberek, már régóta olvasom a fórumokat és az oldalt. Nekem is feltűnt, hogy sokan mennyire istenítik az oroszokat, az alábbiaktól kérdezném, ugye tudjátok, hogy az orosz gazdaság kb akkora mint az olasz? Emellett teljesen a nyersanyagexportra támaszkodik ami kb egy 3. világbeli ország gazdaságszerkezetének felel meg.
Érdekes, hogy nem az osztárkot vagy a németet utálod emiatt, mert behívta az oroszokat a magyarok ellen vagy mert megtámadtatta Oroszországot, amit a vezetői nem néztek jó szemmel.hogy százezerszámra írtották a magyarokat az elmúlt évszázadban
Üdv emberek, már régóta olvasom a fórumokat és az oldalt. Nekem is feltűnt, hogy sokan mennyire istenítik az oroszokat, az alábbiaktól kérdezném, ugye tudjátok, hogy az orosz gazdaság kb akkora mint az olasz? Emellett teljesen a nyersanyagexportra támaszkodik ami kb egy 3. világbeli ország gazdaságszerkezetének felel meg.