Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hagyjuk már az egész NATO-t persze oroszország csak katonailag vehető komolyan emiatt kell, hogy ott állomásozzanak NATO egységek. De azért az egész erős túlzás ismét
Üdv! Túlzás az istenítés, inkább nem veszik be, hogy minden szar ami orosz, és minden jó ami nyugati. .
Uli mondtam már, hogy ne erőlködj... Igen, Oroszország jelen van Donbassban. Fegyverrel, esetleg katonákkal is. A Krímben meg aztán mindennel, amivel jelen tud lenni...
Biztosan igazad van. De el kell, hogy keserítselek: nem fog kimenni onnan. Höröghetsz amennyit akarsz, tapsolhatsz mindenféle szankcióknak, amik láthatóan tönkretették az orosz gazdaságot (vagy inkább az európait gyengítik? ) de sajnos ez a rusnya orosz medve nem akar kimúlni. Sőt csak erősödik és magában mosolyog azon az izzadtságszagú erőlködésen amit ukrán barátaid és velük együtt te is eltáncolsz.
és katonailag hogyan vehető komolyan egy ország, erős háttér-ipar nélkül?
Nem pl.: ez is amit írsz totál fars, amit írsz gabonaexport az a nyersanyagexporthoz tartozik, és nem, akinek van 1 kis józansága látja, hogy több lábon kell állni, az orosz export 80%-a ásványi termék....
Az atomerőműveket lassan kivonják...
A PPP-ről kérek vmi nem .ru-s linket. Szerintem az is fals, vajon hol jobb az életszínvonal olaszban vagy oroszban? Elég egyértelmű.
Az orosz államadósságról is honnan vetted az adatot? Amúgy meg az USA-nak is sok, Kínának is, mindenkinek ez egy ilyen rendszer.
Én elismerem az orosz haditechnika előnyeit, az ország erejét, azonban Oroszország közel sem szuperhatalom...az "orosz medvére" való hivatkozás jól hangzik, csak valójában kevés van mögötte, konkrétan az atomarzenál, jah láttam, hogy ment már az atomháborúról való vizionálás, nah azt hogy nem érezte senki, hogy mennyire nonszensz, meg ezek a képzeletbeli csaták
Egyébként én az infók és videók, műholdképet stb.. miatt olvasgatom a topikokat.
ezért megérte megnyitniEzt a vitát oroszfan vsz a egész világ zárjátok le.
Ha nem hagyják abba, lezárhatom megint. Ami az elmult napokban volt az nekem teljesen megfelelt. Jöttek a hírek mind a két oldalról, egy kevés vita is volt ezzel azzal kapcsolatban. Ez bőven elég.ezért megérte megnyitni
Kurt Volker munkába állt. Cél a minszki folyamat felgyorsítása.
https://www.unian.info/politics/202...teps-toward-new-impetus-in-minsk-process.html
Elég világosan le van írva a minszki egyezményben. Volker feladata felgyorsítani ennek az egyezménynek a végrehajtását.Arrol tudnal valamit linkelni, hogy mikent is kepzeli ezt el?
Az elmúlt 29 hozzászólásból 16 Ulippoé és 13 mindenki másé. Ulippo 16 hozzászólásából kb. 1 vagy 2 technikai jellegű, a többi tömény propaganda. Ki is teszi tönkre ezt a topicot?
Elég világosan le van írva a minszki egyezményben. Volker feladata felgyorsítani ennek az egyezménynek a végrehajtását.