Megy a hiszti rendesen, monjuk jól pofán is vágták a törökök ezzel a NATO-t. Az S-300 meg érdekes, hogy egyáltalán indulni mert a tenderen annak fényében, hogy milyen "megbízhatóan" szállítanak mostanában.
Nem tünik biztosnak a forrás. Hogy került volna oda az Sz-400as?Egy érdekes hír a beszerzéssel kapcsolatban. Azt írja, hogy többek közt azért döntöttek az FD-2000 mellett, mivel ez az összehasonlítólövészeteken minden célpontot eltalált, míg a konkurens típusok nem.
http://www.liveleak.com/view?i=b91_1380261032
Most mi baj van hiryu kommentjével? Szerintem pont ide vág, és lényeges szempontot említ.Gondolom ahhoz semmi köze a kínai nyerésnek, hogy az Obama kormányzat pld a szövetséges Egyiptom hadsergét, ill a világi vezetést hagyta szarban, és szállítások leállításával fenyegette, az Iszlám Testvériség ledarálásakor....
Ha jól vettem ki az orosz illetékes elvtárs szavaiból, akkor nincs két egyforma rendszer, mert minden országnak újat terveznek. Az iránba szánt cuccot is kukázták, mert máshova nem tudták használni.A torokoknek kínált S-300 nem ugyanaz az Iránnak le nem szálított, vagy Szíriának eladott S-300-al.
A torok tenderen az S-300VM indult
Hát biztos nincs sok köze ...Gondolom ahhoz semmi köze a kínai nyerésnek, hogy az Obama kormányzat pld a szövetséges Egyiptom hadseregét, ill a világi vezetést hagyta szarban, és szállítások leállításával fenyegette, az Iszlám Testvériség ledarálásakor....
Ha jól vettem ki az orosz illetékes elvtárs szavaiból, akkor nincs két egyforma rendszer, mert minden országnak újat terveznek. Az iránba szánt cuccot is kukázták, mert máshova nem tudták használni.<blockquote rel="boki">
A torokoknek kínált S-300 nem ugyanaz az Iránnak le nem szálított, vagy Szíriának eladott S-300-al.
A torok tenderen az S-300VM indult
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..