Jaj ne nem kell oda meg egy segglyuk repeszto gyros árus
Ne kérj rá annyi csípőset!
Pedig az csíp rendesen, ami kétszer csíp...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jaj ne nem kell oda meg egy segglyuk repeszto gyros árus
Ne kérj rá annyi csípőset!
Látom Bobo nem kínált meg kávéval a legutóbbin és ez rosszul esett...Én még 1x tuti nem nem írom le mert tuti itt többen is tudnak a problémáról de megoldodik csak bosszantó.
Rettegsz, hogy menni kell állománygyűlni a gyilkos bálnába...Én még 1x tuti nem nem írom le mert tuti itt többen is tudnak a problémáról de megoldodik csak bosszantó.
Szerintem ő egy egyszemélyes pályaorientációs elbeszélgetéstől fél...Rettegsz, hogy menni kell állománygyűlni a gyilkos bálnába...
Már javasoltam , hogy a papibergert deresre kéne húzatni, dehát senki nem hallgat rám.Ennyire szar az RM?
Nem érte miért babusgatjuk őket akkor ennyire...
Amire befizettünk az fusson le, de nem kellene mindent is tőlük venni, minden csak papíron létező projektjükre befizetni.
Az csoportos pályaorientációs megbeszélés volt amire utaltam.Szerintem ő egy egyszemélyes pályaorientációs elbeszélgetéstől fél...
Utána meg egy országjáró vezenyles…megintSzerintem ő egy egyszemélyes pályaorientációs elbeszélgetéstől fél...
ez esetben kitálalok én az országjárosdit imádom ha nem nyúlik túlságosan hosszúra XDUtána meg egy országjáró vezenyles…megint
Mész barátom a szőnyeg szélére! Boboval kaszting csak a rossz oldalán fogsz állni a .....-nak! Szóval óvatosan! Alexa fogja kamerázni!Utána meg egy országjáró vezenyles…megint
Az a beszélgetés annyira nem vicces amúgy… és nem kell odáig elmenni hogy miniszteri beszélgetés , már egy sima főparancsnoksági “üljünk màr le megbeszélni valamit” is tud kurva kellemetlen lenni…@Kávé - pletykáljál már konkrétabban! Neked már úgy is mindegy: tuti hogy megint mehetsz fel a miniszterhez lebaszásra!
Kell egy drón ami az atombombát dobáló drónunk sikerességét felméri!Tènyleg ez a prioritás??
Vègülis ukrajnába meg izraelben ezeknek kurva sok hasznát veszik.
Nem olyat kellene bemutatni ami különböző gránatokat dobál???
Szerinted ott milyen lőszer készül?Alapnak kéne lennie, hogy a lőszert hazai tulajdonú üzemben gyártsák. Az rm-el létrehozandó lőszergyár sem ideális, mert nem tudni milyenek a tulajdonviszonyok?!
Tapasztaltam.Az a beszélgetés annyira nem vicces amúgy… és nem kell odáig elmenni hogy miniszteri beszélgetés , már egy sima főparancsnoksági “üljünk màr le megbeszélni valamit” is tud kurva kellemetlen lenni…
Azt hittem, hogy a hajító gépeinkhez fognak gyártani kőgolyóbisokat!Szerinted ott milyen lőszer készül?
Én úgy emlékszem tapadókorongos NERF lövedék.
Na! Már majdnem....Azt hittem, hogy a hajító gépeinkhez fognak gyártani kőgolyóbisokat!
Itt az ideje, hogy bosszút álljunk az aradi vértanúkért: kössük őket össze Pappergerrel!Az osztrákok árgus szemekkel figyelik a mi haderő fejlesztési programunkat mivel mind népesség mind képességben nagyon hasonló a két ország csak mi csórók ok gazdagok a mi hibáinkat már mem fogjak elkövetni ha nagyon hasonló a terv.
Borzaszto a Bobo mesterkelt, kinosan tekergozo mondatfuzese - 'kigyok kigyoznak', de valami remisztoen, baszki...
A kifejezés amit keresel: modoros fasz.Borzaszto a Bobo mesterkelt, kinosan tekergozo mondatfuzese - 'kigyok kigyoznak', de valami remisztoen, baszki...
"Az elmult evekben a Nurol Makina gyar gepjarmujet..re szolgaltatta a Gidran harcjarmu alapjat. Itt most egy lepessel tovabb haladunk. Ketszaz uj munkahelyet latunk, amely a most korvonalazodo megallapodas kereteben mindenkeppen letrejon, es magyar tulajdonu, es Magyarorszagon mukodo beszallitoi lanc fejlesztese is elvalaszthatatlanul kapcsolodik egy ilyen gyartashoz."
"(H)a most erre a celra letrejovo kozos vallalatunkat mar ismert es megszokott Gidran nevre fogjuk keresztelni" nyissz.
Ezert nalunk a gimnazium masodik osztalyaban kivagtak volna, harmadikban meg siman eltanacsoltak volna egy gyengebb gimibe.
Levámoltad a lőporfüstöt vagy mit csináltál ott?Én megnézném ahogy 6 leopard és 6lynx együtt mozog és lő
Szerencsére nem jarunk…gyakorlunk mi eleget anélkül isLevámoltad a lőporfüstöt vagy mit csináltál ott?
Már NAV is jár hadgyakorlatokra?