Levámoltad a lőporfüstöt vagy mit csináltál ott?
Már NAV is jár hadgyakorlatokra?
Biztos NAV-i Seal-es...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Levámoltad a lőporfüstöt vagy mit csináltál ott?
Már NAV is jár hadgyakorlatokra?
Akkor hol láttad ezt a nagy lövöldözést?Szerencsére nem jarunk…gyakorlunk mi eleget anélkül is
hónapok óta ott állsz a határon 0-24-ben?Vonattal hozták őket vagy kamionon? Leo-t és Pzh-t folyton lehetett látni amikor hozták, de Lynx-et nem nagyon.
Ne kezd már te is a szar szóvicceket!Biztos NAV-i Seal-es...
Lehet rosszul fogalmaztam meg neznek egy ilyen felállástAkkor hol láttad ezt a nagy lövöldözést?
Ne kezd már te is a szar szóvicceket!
Szerintem jó voltJóvanmá megyek a sarokba
Akkor hol láttad ezt a nagy lövöldözést?
Félreolvastam! Megesik...Amúgy hol látsz @Kávé 6Leo - 6Lynx-es hsz-ében múlt időt? Kerülted a nyelvtan órákat?
A honvédelmi költségvetésünk Bermuda-háromszögei...Nekem ezek a közigazgatási térképre rajzolt háromszögek tetszenek a legjobban.
A honvédelmi költségvetésünk Bermuda-háromszögei...
A pénzt biztosan elnyeli aztán vagy vissza tud jönni onnan az a sok milliárd vagy nem.
Az iróniát az i betűnél talàlod az értelmező késziszótárban. A szarkazmust meg az sz- nél kell keresned.Arra azért kívancsi lennék, hogy az ilyen kis vicces kétmondatosaidat egyedül találod ki vagy segít valaki?
2 opció van:
Tegyük fel igazad van. Akkor ezen mit röhögsz?
Ha meg faszság, akkor meg csak lejáratod magad. Akkor meg megintcsak min röhögsz?
Ennél még a kis mihazánkos különítményünk őszinte aggódása a Honvédségért is megsüvegelendő, mert ők tényleg azt hiszik, hogy jelenleg tönkrevágják a Honvédséget.
Te meg itt vicceskedsz, a magad sem tudod, hogy min....
Ha mindenen csak röhögsz, akkor meg ne legyél meglepődve, ha gyereknek, meg idiótának néznek.
Arra azért kívancsi lennék, hogy az ilyen kis vicces kétmondatosaidat egyedül találod ki vagy segít valaki?
2 opció van:
Tegyük fel igazad van. Akkor ezen mit röhögsz?
Ha meg faszság, akkor meg csak lejáratod magad. Akkor meg megintcsak min röhögsz?
Ennél még a kis mihazánkos különítményünk őszinte aggódása a Honvédségért is megsüvegelendő, mert ők tényleg azt hiszik, hogy jelenleg tönkrevágják a Honvédséget.
Te meg itt vicceskedsz, a magad sem tudod, hogy min....
Ha mindenen csak röhögsz, akkor meg ne legyél meglepődve, ha gyereknek, meg idiótának néznek.
Vityesz biztos beszállna.A nagyhírű "megboldogult" molni volt aki kikérte ezt magának anno. És le lettem hülyézve. (már megszoktam)
"Az nem létezik, hogy 40km+ legyen!"
Pedig levezettem neki ugyan ezt, meg azt, hogy az ESSM eredeti feje helyett az AMRAAM szűkebb - ráadásul hegyesebbre áttervezett - feje kerül.
Már én is gondolkodok egy Patreon csatornán! (Not!)
Már beszállt! - Állítólag....Vityesz biztos beszállna.
Féééényképeken!hónapok óta ott állsz a határon 0-24-ben?
Lehet hogy most már éjszaka leponyvázva hozzák a rendszám-számoló HTKA-paprazzik kicselezése végett...Féééényképeken!
De a pihenőjét akkor is a határon kéne tartania a többit is úgy vették észre, hogy ott áll a parkolóbaLehet hogy most már éjszaka leponyvázva hozzák a rendszám-számoló HTKA-paprazzik kicselezése végett...
De olyan jó a festés, hogy nem látták! Azóta is ott várnak és keresik!De a pihenőjét akkor is a határon kéne tartania a többit is úgy vették észre, hogy ott áll a parkolóba