a faszt 6NMS Tripla XXL, 36 tonna, 5 toitoi magas...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
a faszt 6NMS Tripla XXL, 36 tonna, 5 toitoi magas...
Csak egy apró technikai kérdés, 1 toitoi, az hány toi?a faszt 6
2 há benne van a nevébeCsak egy apró technikai kérdés, 1 toitoi, az hány toi?
Arra gondoltam esetleg helyiértéket képvisel. Off2 há benne van a nevébe
Ez egy belső HTKA poén, amikor építették a zalaegerszegi Rheinmetall gyártat az építkezésre kirakott budik méretéből próbálták itt páran kiszámolni mekkora lesz a gyárcsarnokArra gondoltam esetleg helyiértéket képvisel. Off
Köszönöm, már itt voltam, és olvastam, egyszerűen csak a dupla szó hozta poén lehetőségét, nem akarva elvicceskedni a dolgot.Ez egy belső HTKA poén, amikor építették a zalaegerszegi Rheinmetall gyártat az építkezésre kirakott budik méretéből próbálták itt páran kiszámolni mekkora lesz a gyárcsarnok
Azért, hogy egyértelmű legyen az újaknak is, 119x110x231 cm-es a alapul vett általánosan elterjedt toitoi constru széria. Ebből fakadóan kiválóan alkalmas a magasság mellett szélesség, hossz, terület és térfogatszámításra is.Köszönöm, már itt voltam, és olvastam, egyszerűen csak a dupla szó hozta poén lehetőségét, nem akarva elvicceskedni a dolgot.
Csak a korrektség kedvéért: tehát 3,02 m3 az egy toitoi, hivatkozva krisss információjára ez 2 toi- val egyenértékű, ebből levezetve egy toi: 1,511 m3.Azért, hogy egyértelmű legyen az újaknak is, 119x110x231 cm-es a alapul vett általánosan elterjedt toitoi constru széria. Ebből fakadóan kiválóan alkalmas a magasság mellett szélesség, hossz, terület és térfogatszámításra is.
Még annyi, hogyha tömeget kívánnál toitoi-ban kifejezni, akkor 72 a váltószámod, azaz pl. egy 67,5 metrikus tonna, tehát 67500 kg tömegű Leopard 2a7+ az 937,5 toitoi. Örömmel állok a rendelkezésedre az ilyen komoly hadiipari és technikai számítások legfontosabb standardjának tágykörében.Csak a korrektség kedvéért: tehát 3,02 m3 az egy toitoi, hivatkozva krisss információjára ez 2 toi- val egyenértékű, ebből levezetve egy toi: 1,511 m3.
A mai napon is hasznos információval gazdagodtam, köszönöm mindenkinek a közreműködést!
Pont ezen gondolkodtam, köszönöm a segítségedet!Még annyi, hogyha tömeget kívánnál toitoi-ban kifejezni, akkor 72 a váltószámod, azaz pl. egy 67,5 metrikus tonna, tehát 67500 kg tömegű Leopard 2a7+ az 937,5 toitoi. Örömmel állok a rendelkezésedre az ilyen komoly hadiipari és technikai számítások legfontosabb standardjának tágykörében.
Wow! A Honvédség minden katonájára jut majd egy?! Az komoly!
És azok is csak makettek amik nem tudnak lőni.Hát kell is annyi ha már Lyxből csak 2 lett.
És még a hangjuk meg a színük se jó...És azok is csak makettek amik nem tudnak lőni.
És még azon a kettőn is cserélgetik a rendszámot!És még a hangjuk meg a színük se jó...
Ha kikap a Fradi meg a végén elkotik mint 2008-ban a T - 34-est.(link)
Na, az már jobb. Gondolom, a stadion előtt lesz kiállítva valahol és ott megnézheti majd bárki. (Ha jól látom Fradi-MTK meccs lesz akkor Groupamában,)
Félnek, hogy véletlen ki ne lőjenek rá egy egész javadalmazás 155-ös gránátot.Ha a toborzás a cél, miért nem a győri városháza vagy megyeháza elé vitték ki?
Ott hely is van meg baszott nagy gyalogos forgalom!