Tinicumi.hu illetve képfeltöltés.hu amúgy köszi a képeket!
Baazmeg ez ilyen kicsi?
Tud valaki ajánlani egy normális képfeltöltést? Mióta a faszbúk végpont titkosítja a beszélgetést nem tudok képlinket kiszedni belőle...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tinicumi.hu illetve képfeltöltés.hu amúgy köszi a képeket!
Baazmeg ez ilyen kicsi?
Tud valaki ajánlani egy normális képfeltöltést? Mióta a faszbúk végpont titkosítja a beszélgetést nem tudok képlinket kiszedni belőle...
7 millió a számlán! Nézd hogy csinálja ez a 22 éves lány?
Az a titkos onlyfansom7 millió a számlán! Nézd hogy csinálja ez a 22 éves lány?
Az asszonynak el ne mond, hogy láttál fent mert kirakezeket a képeket a múltkor láttam Tinderen, ment rá a superlike
A @fedett_mókus asszonya téged?? Bajok vannak!Az asszonynak el ne mond, hogy láttál fent mert kirak
a sajátom engemA @fedett_mókus asszonya téged?? Bajok vannak!
2006....Ha kikap a Fradi meg a végén elkotik mint 2008-ban a T - 34-est.
Kokainnak?Kolumbianak minek 12?
A kokain nem szállítja el magát.Kolumbianak minek 12?
votmá!A kokain nem szállítja el magát.
Berry Seal-t elkapták, pótolni kell valahogyA kokain nem szállítja el magát.
Hol vannak a rendszámok? Leloptuk az összeset!!!
A rendszámok a flottilánál vannak, mióta a rendszámcserélő szakasz át lett helyezve!Hogy neked semmi sem jó!!!
Revütáncosnak a Moulin Rouge-ba?Ez itt off de a 32 esekkel és a csikós szállítókkal bármikor bármilyen melóra kapható vagyok külföldön ami nem több mint 3 hónap. (3 hónap már húzós azon már nagyon elgondolkodnák) Műszakiba van munkatapasztalatom irakba afganisztánba koszovóba de a legjelentősebb a déli határzár és hvb-k kapcsán de egy légvédelmi rakéta bázis indítóállására vagyok a legbüszkébb (ma már nem légvédelmi indító állás) ezért is kelett rajta dolgozni. a mai napig működik és üzemel (aki kicsit beletúr rátalál) ilyenből szeretnék még pár db on dolgozni látni ukrajnába hogy milyen hatékonyan alkalmazható erődként kis átalakítással. a legkedvesebb munkám meg ócsán az angyalka
Red rosisba jártunk meg bajára night clubba de nem mint táncos melók után (és ez komoly)Revütáncosnak a Moulin Rouge-ba?
Halottam hírét! Biztos te kented be gépzsírral az összes rudat nekik!Red rosisba jártunk meg bajára night clubba de nem mint táncos melók után (és ez komoly)
nem ilyen nem volt de egyszer voltam a színpadon 2 csaj seggét fogva (régi szép idők)Halottam hírét! Biztos te kented be gépzsírral az összes rudat nekik!
Páncélos HajdúÉs ebben a könyvben kifejtik, hogy mi a f@szom az a páncélos hajdú meg az adaptív huszár?
Mert gondolom az első nem egy középkori lovagi páncélban lófráló marhapásztor, a másik meg egy "ló híján jó a bicikli is" huszárruhába öltöztetett biciklista vagy rolleres.
Már csak azért is érdekelne, mert eddig úgy tudtam, hogy a:
Gyalogsági harcjármű=IFV/BMP
Páncélozott szállító harcjármű=APC/BTR
Szóval melyik lett a páncélhajdú és melyik az adaptív huszár?