Ok. Jöhet. Bobót köztársasági elnöknek.
Jol beszel angolul.
Ott olyan nagyot úgysem lehet hibázni.
Ha nem plagizálod a diplomamunkád vagy szopkodsz le pedofilokat, csak kitöltöd az időd.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok. Jöhet. Bobót köztársasági elnöknek.
Jol beszel angolul.
Egye fene majd én váltom a HM élén.Erre írtam hogy gondolom magyarul is jól beszèl, de egy csomó nyilatkozata mègis katasztrófa.
Aztán a Pogány műveket meg hagyod bedőlni ?Egye fene majd én váltom a HM élén.
Francokat.Megkezdjük a Pogány Művek upgradelt D20as lövegű T72 nehéz harckocsiai rendszeresitésétAztán a Pogány műveket meg hagyod bedőlni ?
Te valami régi tervrajzot láthattál: D20-ast upgradeljük T-72 toronnyal...Francokat.Megkezdjük a Pogány Művek upgradelt D20as lövegű T72 nehéz harckocsiai rendszeresitését
Ok. Bobót köztársasági elnöknek, Pogányt honvédelmi miniszternek.Egye fene majd én váltom a HM élén.
++ támogatomEgye fene majd én váltom a HM élén.
Mindezt pocshuszár avatarjával ilusztrálva...Ok. Bobót köztársasági elnöknek, Pogányt honvédelmi miniszternek.
Csináltassunk ilyen pólót.
szerintem admirális generális Aladeené jobbMég pocshuszár avatarjával ...
Javitanám! Xpert!szerintem admirális generális Aladeené jobb
Szépen dicsér nagy vezír. Látni neked nagy jövő Wadiyaban!szerintem admirális generális Aladeené jobb
Majd @Aladeen állja őket, neki úgyis van pénze az olajból!Majd a politika eldönti miből mennyit rendelünk
Egy század Boxert vagy Lynxet bevállalok!Majd @Aladeen állja őket, neki úgyis van pénze az olajból!
Egy század Boxert vagy Lynxet bevállalok!
1 század = 0,01 = 1/100 tehát ilyen méretarányban szívesen veszek egyet
én mikro vállalkozó vagyok - szerintem egy (RM minősítésű) csavart sem tudnék venni egy Lynxhez...Nemrég derült ki, hogy vállalkozol, szóval van ott pénz igazira is, csak eltitkolod @Kávé elől (nav)
Persze, ez a duma a NAV felé aztán tied egész Wadiyaén mikro vállalkozó vagyok - szerintem egy (RM minősítésű) csavart sem tudnék venni egy Lynxhez...
Kicsit megnyomhatná az itteni közösség, hogy a megfelelő eredmény szülessen. Szívesen megírom a pályázatomat rá.