Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Ez itt off de a 32 esekkel és a csikós szállítókkal bármikor bármilyen melóra kapható vagyok külföldön ami nem több mint 3 hónap. (3 hónap már húzós azon már nagyon elgondolkodnák) Műszakiba van munkatapasztalatom irakba afganisztánba koszovóba de a legjelentősebb a déli határzár és hvb-k kapcsán de egy légvédelmi rakéta bázis indítóállására vagyok a legbüszkébb (ma már nem légvédelmi indító állás) ezért is kelett rajta dolgozni. a mai napig működik és üzemel (aki kicsit beletúr rátalál) ilyenből szeretnék még pár db on dolgozni látni ukrajnába hogy milyen hatékonyan alkalmazható erődként kis átalakítással. a legkedvesebb munkám meg ócsán az angyalka :)
Revütáncosnak a Moulin Rouge-ba?

• Imádom
  • Vicces
Reactions: honved and Ocses
@Venom85 de én még szolid vagyok amikor a 408 ba beköltöztem a misszióból hazaérkező haverjaim bemutatták a szállót
-ebbe a szobába 2 bunkó lakik
-ebbe szobába lakok én de csak aludni járok ide
-ebbe a szobába szoktunk ps ezni
-ebbe a szobába laknak a haverjaim általába itt vagyok vagy ps ezek
-ez itt a teakonyha
-ott szembe haverok laknak meg ott is abba nem lakik senki beköltözhetnél
-ITT LAKIK A KURVÁNK...
-itt is haver lakik ez a 2 srác ni
....
-Hogy mondtad ki lakik itt????

és komolyan beköltöztették 3 hónapig bentlakott a csaj hordták neki a konzervet a pizzát főztek rá...
úgy nyomta a szakszavakat mint ha katona lenne. Apja tök büsze volt a csajra álítolag hogy katonásan beszél.

És ez is megtörtént

És ebben a könyvben kifejtik, hogy mi a f@szom az a páncélos hajdú meg az adaptív huszár? o_O
Mert gondolom az első nem egy középkori lovagi páncélban lófráló marhapásztor, a másik meg egy "ló híján jó a bicikli is" huszárruhába öltöztetett biciklista vagy rolleres. :confused:

Már csak azért is érdekelne, mert eddig úgy tudtam, hogy a:
Gyalogsági harcjármű=IFV/BMP
Páncélozott szállító harcjármű=APC/BTR
Szóval melyik lett a páncélhajdú és melyik az adaptív huszár? o_O
Páncélos Hajdú
wp3467517.jpg

Adaptív Huszár
warhammer-40k-imperial-guard-lord-solar-leontus-model-battlefield-background.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jol beszel angolul.
Ok. Jöhet. Bobót köztársasági elnöknek. :hadonaszos:

Ott olyan nagyot úgysem lehet hibázni.

Ha nem plagizálod a diplomamunkád vagy szopkodsz le pedofilokat, csak kitöltöd az időd.:rolleyes: