Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a szemüveg!!! Nem tudom, hogy csillagrombolós vagy maffiózós. Olyan rombolósmaffiacsillag.Nagyon éli ezt a főparancsnokságot, csak nekem tűnik úgy ?!
Aztán isten óvjon minket attól, hogy véletlen elhiggye önmagát !
Épp ma matekoztam hazafelé a gyerekkel az óvodábol.Októberben indul a 2. műszak Zalaegerszegen, ha jók az infóim. Növelik a tempót ezzel.
Azert ez igy nem teljesen fedi a valosagot a fing reszeles is melo es mivel kell hozza egy 2. Muszak valszeg neha be is szarnak.Épp ma matekoztam hazafelé a gyerekkel az óvodábol.
Végtelen meg végtelen ? Az végtelen. Vegtelenbol végtelen? Az nulla,semmi.
Semmi meg semmi? Az is semmi fiam.
Na akkor most ezek duplán gyártják a semmit?
Az mi és mire való?Bobónak először természetes intelligenciára kéne szert tennie
Ne matekozzál a gyerekkel, ha nem tudod, hogy milyen végtelenek vannak...Épp ma matekoztam hazafelé a gyerekkel az óvodábol.
Végtelen meg végtelen ? Az végtelen. Vegtelenbol végtelen? Az nulla,semmi.
Semmi meg semmi? Az is semmi fiam.
Na akkor most ezek duplán gyártják a semmit?
Most már tudom, @Negan, egy ókori bölcs szerint csak a búroknak és zsidóknak van olyan...Az mi és mire való?
Tudnom kéne?
A többiek meg feltalálták a mesterséges intelligenciát. Ja, de eredetileg az is búr (vagy izraeli) találmány...Most már tudom, @Negan, egy ókori bölcs szerint csak a búroknak és zsidóknak van olyan...
Köztudomású, hogy britA többiek meg feltalálták a mesterséges intelligenciát. Ja, de eredetileg az is búr (vagy izraeli) találmány...
Köztudomású, hogy a "mesterséges intelligencia" szóösszetétel megalkotója John McCarthy. Aki amerikai. Mellesleg az apja ír, az anyja litván zsidó...Köztudomású, hogy brit
Ugye?!Köztudomású, hogy a "mesterséges intelligencia" szóösszetétel megalkotója John McCarthy. Aki amerikai. Mellesleg az apja ír, az anyja litván zsidó...
"John McCarthy is one of the "founding fathers" of artificial intelligence, together with Alan Turing (az egyedüli brit, de őt legalább jól meghurcoltátok és halálba kínoztátok), Marvin Minsky (amerikai, zsidó), Allen Newell (amerikai, mégsem zsidó), and Herbert A. Simon (amerikai, oszt mégis zsidó). McCarthy, Minsky, Nathaniel Rochester and Claude E. Shannon coined the term "artificial intelligence" in a proposal that they wrote for the famous Dartmouth conference in Summer 1956. This conference started AI as a field.[9][15]"John McCarthy (computer scientist) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Szóval - bár viccből írtam -, de kiderült, hogy leginkább amerikai zsidók találmánya.
(Azt azért hozzátenném, hogy a tudományos életben azt nézik, mit alkotsz/tudsz, nem azt, hogy kinek rövidítették meg a hímivarszervét egy előbőrrel, vagy kinek sárga/barna/fekete a bőre - esetleg homoszexuális.)
Megoldották, kell hozzá egy magyar érintettségű csipogó Taiwanból. A procijára az van írva, hogy "Mosad Inside".Őszintén szólva a blőd kérdésre valaki mondott egy légbőlkapott akármit.
Tanulsag?Ennek a topicnak a mai termését azért volt jó elolvasni, mert úgy felkúrta a vérnyomásomat meg idegállapotomat, hogy futás előtt nem kellett bezúznom egy Red Bullt…
Nem bssza szét a pulzusodat?hogy futás előtt nem kellett bezúznom egy Red Bullt…
Inkább vennék, mint ezt olvassam. Kibaszott szomorú.Tanulsag?
500ft sporolsz ha ide feljosz
Mármint mi?Nem bssza szét a pulzusodat?
Ők is pont 18-at vesznek ?The Bundeswehr will receive the first Skyranger this year. A further 18 vehicles are to be delivered by 2028.
1+18 = 19Ők is pont 18-at vesznek ?
Meg kerdezzunk errol konyvelot ?1+18 az nálam 19.