A Partiumban élőket akarod szarrá lőni? Én is onnan jöttem.. nem túl szép dolog... Bár ha célzottan lőnek a hadseregre, tőlem mehetEl kell hozni a magyar-román határhoz és keleti irányba lehet lövöldözni amég elvisz!![]()

A Partiumban élőket akarod szarrá lőni? Én is onnan jöttem.. nem túl szép dolog... Bár ha célzottan lőnek a hadseregre, tőlem mehetEl kell hozni a magyar-román határhoz és keleti irányba lehet lövöldözni amég elvisz!![]()

A bukaresti elnöki palota a célpont.A Partiumban élőket akarod szarrá lőni? Én is onnan jöttem.. nem túl szép dolog... Bár ha célzottan lőnek a hadseregre, tőlem mehet![]()
Tekintve, hogy akkora baszott nagyra építették máig 80% üres, szóval egy fejest sem találnál el vele...A bukaresti elnöki palota a célpont.

Csak is célzottan!A bukaresti elnöki palota a célpont.

Ha Bukarestig ellősz vele megkoronzázlak!A bukaresti elnöki palota a célpont.
Fog meg a söröm!Ha Bukarestig ellősz vele megkoronzázlak!

Ez kurv@ra nem vicces.
Nem vagyok galamblelkű PETA aktivista, de az, hogy malacos kocát gyilkolásznak automata fegyverekkel a malacaival együtt, az nemhogy nem vicces, de felháborító.
Igazad van, nyíllal meg rambókéssel kellene vagy puszta kézzel a "fair play" miatt.Ez kurv@ra nem vicces.
Nem vagyok galamblelkű PETA aktivista, de az, hogy malacos kocát gyilkolásznak automata fegyverekkel a malacaival együtt, az nemhogy nem vicces, de felháborító.
Most nem beszállva a vitába amúgy van olyan műfaj isIgazad van, nyíllal meg rambókéssel kellene vagy puszta kézzel a "fair play" miatt.
Usában a vaddesznyó behurcolt/invazív faj kiirtásuk javallott, pl mérgezni is szokták őket, akkor már inkább lőjék szét az egész családot.
Meg medvére dárdával, kodiákra íjjal. Ez korrektMost nem beszállva a vitába amúgy van olyan műfaj is
![]()
A fő gond a házi-vad hibridek elterjedése. Iszonyatos károkat csinálnak ott (itthon a túlméretes vadállomány a gond, ami a természetben már nem is találna kaját). Ne legyünk töketlenek, vagy ez vagy nézheted a skorbutos alultáplált gyerekek agóniáját (argentina pl.).
Persze. Azért humor topic. Viszont 3-400 kg körüliek akadnak köztük. De az alap vaddisznó konda is éjszakánként 1ha kukoricást lerendez.Ugye vágod, hogy ez egy manipulált kép?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..