Most miért mondod ezt? Én simán vennék egy Mig-29-est a kertbe! De T-72-est is ha lenne civilnek eladható hatástalanítottMondjuk MH a technika szakszerű tárolásásról híres ám! (lásd. pl. a mára tényleg eladhatatlanná vált MiG-29-esek)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most miért mondod ezt? Én simán vennék egy Mig-29-est a kertbe! De T-72-est is ha lenne civilnek eladható hatástalanítottMondjuk MH a technika szakszerű tárolásásról híres ám! (lásd. pl. a mára tényleg eladhatatlanná vált MiG-29-esek)
Ha kapnék a kertbe egyet, meg egy D-20-at, akkor 1:1-ben modellezhetnék...Most miért mondod ezt? Én simán vennék egy Mig-29-est a kertbe! De T-72-est is ha lenne civilnek eladható hatástalanított
Bàr talàn félreérthetô és sokan a MIG-29D20-ra asszociàltok, de neeem, meglepetés, a T-72-be optojàlnàm.Ha kapnék a kertbe egyet, meg egy D-20-at, akkor 1:1-ben modellezhetnék...
Ha lassan is, de végül csak belátták, hogy a 40+ éves design tényleg kifutotta az idejét, tovább nem lehet hekkelgetni ezt a turbinas, agyonbonyolított káoszt:
US Army scraps Abrams tank upgrade, unveils new modernization plan
The service is now pursuing a more significant modernization effort to increase mobility and survivability on the battlefield.www.defensenews.com
Most miért mondod ezt? Én simán vennék egy Mig-29-est a kertbe! De T-72-est is ha lenne civilnek eladható hatástalanított
Olyan nem létezik.Azért én nem köpnék le vagy 300 dararabot,valami tisztességes dízellel.
Eléggé sufnituning jellege van...Tim De Zitter on LinkedIn: #tank #armor #mbt | 11 comments
Photos of the prototype of the newest American tank AbramsX in Sterling Heights (Michigan). #tank #armor #MBT | 11 comments on LinkedInwww.linkedin.com
De amerikai, úgyhogy képzelj el hipnotikus szemeket és ismételgesd magadnak, hogy ez amerikai tehàt a csúcs.Eléggé sufnituning jellege van...
Hol van ez, egy jó féle 50 éves T72höz...De amerikai, úgyhogy képzelj el hipnotikus szemeket és ismételgesd magadnak, hogy ez amerikai tehàt a csúcs.
Hiszen annak azóta van automata töltôje.Hol van ez, egy jó féle 50 éves T72höz...
Pedig az mekkora ötlet egy egy D-20 a szárnyakra, és egy D-30at a pilótafülke mögé. Ultumate támogató gépBàr talàn félreérthetô és sokan a MIG-29D20-ra asszociàltok, de neeem, meglepetés, a T-72-be optojàlnàm.
Fét is robban a picsába az összes miatta.Hiszen annak azóta van automata töltôje.
Akkó azebremsziksz is felfog.Fét is robban a picsába az összes miatta.
Hát ahogy a gazban állnak, lehet valami fémtolvaj rápróbál Vagy megy a szelektívbe. Nem is értem, h Kecsón a körforgalomba, miért bisz van (sose tetszett a 21-es), mehetne oda is.A MIG-29-esek sorsa a végén úgyis ez lesz.
Akkó azebremsziksz is felfog.
Vonjuk le az egyetlen logikus következtetést: tevén fognak közlekedni Bobo huszárjai!
ahittem,a tevéket Wajjidábol fogjuk importálni......Vonjuk le az egyetlen logikus következtetést: tevén fognak közlekedni Bobo huszárjai!