Nagyon be vagytok indulva manapság.Mi történt?Dicső Bobó Urunk drón elleni, légvédelmi gyakorlata cirka 2024 Magyarország.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon be vagytok indulva manapság.Mi történt?Dicső Bobó Urunk drón elleni, légvédelmi gyakorlata cirka 2024 Magyarország.
Számomra ez még mindig egy HIMARS!jajjj... még jó hogy megnézzük hogy mit is veszünk.
Miért volt szüksége Magyarországnak újabb Gripen vadászbombázókra?
Kecskeméten "légvédelmi bázis" van, kérem szépen!
Na ki nem óvasott vissza mán megin?
ugyan kérem!De nehogy a Dunába öld magad....
Amíg van PULSusa addig nincs bajDe nehogy a Dunába öld magad....
Csak a PULS ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!Amíg van PULSusa addig nincs baj
Bejelentik, hogy elkezdik gyártani itthon a vasziljokot?Végül is alapkőletétel is lesz nemsokára, de más is...
Az a sörösdoboz szerintem hangos lesz...Ha egy átlag amerikai nagyvárosban kell álcáznod magad lövészként...
Gerilla - Franciaország
Ha egy átlag amerikai nagyvárosban kell álcáznod magad lövészként...www.facebook.com
Csak nekem ugrott be a cobra 11 erről a képről?
Nekem Han Solo jutott eszembe erről a kepről! Vagy Aranyezerszám?Csak nekem ugrott be a cobra 11 erről a képről?
Korzetem a minisztérium, templom lassú,felek bármit is alá írni.
Mi vagyunk ooo békéhez ero kell
Ami át van írányítva a [email protected] címre.
Gondolom az akcelerátor képességgel megáldott embereink gyorsították a Gidrán programot is. Ez a sok f@szom lózung gondolom fog annyiba kerülni mint még egy páncélos zászlóalj.@Pogány !
Szeretnél valamit hozzáfűzni?
Ne légy ilyen maradi! Egy gépesített lövészzászlóalj csak a jelen esetleg a holnap háborújában kaphatna szerepet. Itt olyan atommeghajtású, légpárnás Szöcskét innnoválunk ami a XXIII. század Marsi kolonizációs háborújában is főszerepet fog játszani.Gondolom az akcelerátor képességgel megáldott embereink gyorsították a Gidrán programot is. Ez a sok f@szom lózung gondolom fog annyiba kerülni mint még egy páncélos zászlóalj.
Én azért kíváncsi vagyok, ahogy az innovátorok innoválnak valamit és közben ezek az akcelerátorok gyorsítják, az hogyan néz ki? Vajon adnak ki hozzá zümmögő hangot, vagy egy tabletről szavalják a bullshitgenerátor vonatkoztatható bölcsességeit ráolvasás szerűen, kört alkotva, villámjeles köntösökben?Ne légy ilyen maradi! Egy gépesített lövészzászlóalj csak a jelen esetleg a holnap háborújában kaphatna szerepet. Itt olyan atommeghajtású, légpárnás Szöcskét innnoválunk ami a XXIII. század Marsi kolonizációs háborújában is főszerepet fog játszani.
SziaSpike-ok (a kezem az SR meretet mutatni van ott):
Az a Jackass érdekes névválasztás...