Ezzel meg is mutattad a mérhetetlen hozzánemértésed.Az egyszemélyes, páncélozott lebegő platformoknál.
A páncélos-gépesített hadviselésnek vége van, uraim.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel meg is mutattad a mérhetetlen hozzánemértésed.Az egyszemélyes, páncélozott lebegő platformoknál.
A páncélos-gépesített hadviselésnek vége van, uraim.
Az idő majd ezt is eldönti.Ezzel meg is mutattad a mérhetetlen hozzánemértésed.
És ránk pazarlod az idődet?Az idő majd ezt is eldönti.
(Ahogy eddig is minden bejött, amit jósoltam)
Az a fránya torony nem mozog sohasem!156 E megtekintés · 1,4 E reakció | Terepen a hiúz Magyar Honvédség | By Zsigmond Barna Pál | Facebook
Terepen a hiúz Magyar Honvédségwww.facebook.com
titánból készült egyszemélyes rakétákat lövöldöző repülő páncél, ezt mondod?Páncélozott (legalább átmeneti lőszer ellen, de ha lehet puskalőszer ellen, titán páncélzatú), felfegyverzett platformokra gondoltam.
Nyilván a kiszemelt terepet fel kell deríteni, van-e ott SPAAG, van valamilyen fix csöves légvédelem - ezek a legveszélyesebbek.
Meg aztán elő kell készíteni a terepet. Ezeket még a támadás előtt ki kell szedni.
Én az ellen MANPADS-aitól, ATGM-jeitől kevésbé tartok, ezzel néhány platformot le lehet lőni, de ez nem akaszt meg egy támadást.
Kellően magasan repülve (mondjuk 30 méter) a kazettás töltetek sem jelentenek nagy problémát, mivel a repeszeik oldalirányban szóródnak, nem felfelé.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hiller_VZ-1_Pawneetitánból készült egyszemélyes rakétákat lövöldöző repülő páncél, ezt mondod?
Ez lesz az olcsó:
Arra gondoltál hogy egy golyóálló pajzzsal védjék ki a támadásokat? Titánból vagy vibrániumból vagy miből:
Szerintem ütős ötlet lenne, tök eredetiek.
De hát a Repulsor meg az Astareus is lebeg@ravenlord tulajdonképpen a 40k-s eldar harcászati eszközök felé mozdulna. Én inkább a space marines felé. Szerintem eljött az ideje a szupernehéz tankoknak és szállítóknak.
Az eretnek szar, semmi köze a 40k-hoz.De hát a Repulsor meg az Astareus is lebeg
Szép! A háttérben a hegyek is eladók?Nurol Makina
NMS-L 4x4 NMS-L, kendi sınıfında benzeri görülmemiş düzeyde koruma ve modülerlik sunmaktadır. NMS-L offers an unprecedented level of protection and modularity in its class. #nurolmakina...www.facebook.com
Azt is 5x módosítjuk és a végére kapunk egy dombotSzép! A háttérben a hegyek is eladók?
Az innováció elől nem lehet elbújni.Azt is 5x módosítjuk és a végére kapunk egy dombot
Az innováció elől nem lehet elbújni.
@Pogány fog eztán inniválni!Megszüntették megbízatását a védelmi innovációért felelős miniszteri biztosnak több mint fél évvel annak lejárta előtt – szúrta ki a 24.hu a Hivatalos Értesítőből. Az erről szóló utasítást Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter adta ki, indoklás nélkül.
Távoznia kell a védelmi innovációért felelős miniszteri biztosnak | 24.hu
Szalay-Bobrovniczky Kristóf nem indokolta a döntését.24.hu
Az a cél, hogy a komfortzónádból kimozdulj.
Szar ez a rakéta!
Meg szárnyasbetét"tábori ágy ágybetét, vagy azzal egyenértékű tábori ágy ágybetét" - elolvasta ezt valaki, mielőtt közzétették?