Ha ő nem lenne ott ahol most a honvédség rheinmetall feliratú lovon járna....
Na de az most jó vagy rossz?

Ha ő nem lenne ott ahol most a honvédség rheinmetall feliratú lovon járna....
Lázár rsjta van! Mezőhegyesen tenyésztik!Ilyen, de még innoválják.
![]()
Lázárt vagy a kétlábú lovat?Lázár rsjta van! Mezőhegyesen tenyésztik!![]()
Vegyenek…legalább ok vesznek valamit![]()
Defense News Security News Army Recognition
Hanwha Aerospace from South Korea Offers Romania Advanced Redback IFV combat vehicles.www.facebook.com
Románoknak a délkóreaiak a Redback et ajánlják
Nem tudom hogy most miért irigykedsz a románokra! Mi is szoktunk venni dolgokat! Pl tollat amivel a szándék nyilatkozatokat alá írjukVegyenek…legalább ok vesznek valamit
És hamarosan megnyílik ezen posztod után az első Rheinmetall tollszaküzlet.Nem tudom hogy most miért irigykedsz a románokra! Mi is szoktunk venni dolgokat! Pl tollat amivel a szándék nyilatkozatokat alá írjuk
Nézzétek Bobo arcát, ahogy megnyomja az önmegsemmisítő gombot! Az öreg mellette meg nézegeti merre tud futni!
Ezen behalok, eddig ez volt a lecsúszottabb hozzászólás, simán mehetne a humor topikba isNézzétek Bobo arcát, ahogy megnyomja az önmegsemmisítő gombot! Az öreg mellette meg nézegeti merre tud futni!
Bocs ,már mint a legcsúcsabb hozzászólás, azóta is röhögökEzen behalok, eddig ez volt a lecsúszottabb hozzászólás, simán mehetne a humor topikba is![]()
Inkább úgy néz ki Papi, mint akinek szóltak volna, hogy kész a kaja aztán már nem is érdekli ez az átadósdiNézzétek Bobo arcát, ahogy megnyomja az önmegsemmisítő gombot! Az öreg mellette meg nézegeti merre tud futni!
Sokan várták mást... én is azt vártam, hogy bobo lemond magátólNe aggódj én is mást vártam!![]()
Biztos hogy ezt vártad .....Sokan várták mást... én is azt vártam, hogy bobo lemond magától![]()
![]()
Bobo úr! Most már jó lenne valami új beszerzés, saját produkció is!
Na jó... Nekem az is jó ha nem magától megy elBiztos hogy ezt vártad .....![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..