Kérek engedélyt meghunyászkodni!ne beszélj már böszmeséget!
Itató a huszárlovaknak - látom nem érted az aktuális trendeket...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérek engedélyt meghunyászkodni!ne beszélj már böszmeséget!
Itató a huszárlovaknak - látom nem érted az aktuális trendeket...
alapból én kérdeztem, kérem szépen!Most tagadod a tagadásodat?
Ahham, és hol tartózkodott, amikor kérdezte azt?alapból én kérdeztem, kérem szépen!
Kérdezve kijelentettedalapból én kérdeztem, kérem szépen!
Ez ilyen hivatalos HTKA tagleselejtező fa?Az én diófámra.....
Minden orszag hasonlo posztjai alatt kurva sok ilyen van.
Kezdem erteni regen miert vertek agyon aki szolas szabadsagert kiallt…
Az emberiség sajnos mindt az internet mind pedig a szabad véleménnyilvánítás ajándékával is fertelmes módon visszaél.
Értelmesebbjének ez magától érthetődő.Ki dönti el, hogy mi a hülyeség?
Ez aztán egzakt. Szerintem éléggé meglepődnél, ha elvernének azért amit mondasz, aztán benyögnék, hogy az értelmesebbje szerint...Ezekről a hörgő prolikról valamelyik Tekintetes úr szám szokott eszembe jutni. Rendet, Énnekem már nincsen szinte semmi vágyam, stb.
Értelmesebbjének ez magától érthetődő.
Ez aztán egzakt. Szerintem éléggé meglepődnél, ha elvernének azért amit mondasz, aztán benyögnék, hogy az értelmesebbje szerint...
Azok akik a hülyeséget beszélőket el kéne hogy verjék.És mégis ki verne el, pontosan?
Azok akik a hülyeséget beszélőket el kéne hogy verjék.
Vagy ez úgy működik, hogy rajtad kívül mindenkit lehet verni? Esetleg te születésedtől fogva nem tudsz hülyeséget mondani?
Resperger elég vicces előadást tartott most jó sok poénnal...Resperger István
Resperger elég vicces előadást tartott most jó sok poénnal...
Itt a Karácsonyi Ajitok! Még, hogy nincs új beszerzés?!
Az új pom-pomos egység?!HKM kobak huzat levehető pom-pommal - Nyeregvilág
Vagyány, fényes csillag mintás kobak huzat a HKM kínálatából! Méret: univerzálisnyeregvilag.hu
Ùj beszerzés.
Amint meglátja őket az ellen, halálra röhögi magát....Az új pom-pomos egység?!
Az új víztisztító meg hímző képesség!HKM kobak huzat levehető pom-pommal - Nyeregvilág
Vagyány, fényes csillag mintás kobak huzat a HKM kínálatából! Méret: univerzálisnyeregvilag.hu
Ùj beszerzés.