Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Hightech versenyistàllò"
Én már most karira a Jézuskától! Bár ha hamarabb születtél?Szulinapomra ezt fogom kivanni, hatha…
Sajnos nem, kesobbÉn már most karira a Jézuskától! Bár ha hamarabb születtél?
Kávé már legalább 2025 éves, csak jól tartja magát...Én már most karira a Jézuskától! Bár ha hamarabb születtél?
Aranyos, hogy azt hiszed bárkit is érdekel mit írnak itt.Vagy teljesen az...
De ebből nem lesz neked bajod?
Vagy már valami biztosat tudsz és emiatt vagy bátor?
Természetesen addig szabad írni es véleményt alkotni amíg ez minősített adat kikotyogása nélkül megy.Aranyos, hogy azt hiszed bárkit is érdekel mit írnak itt.
(megsúgom marhára nem)
vagy amíg be nem hívnak leb.szni miatta!Természetesen addig szabad írni es véleményt alkotni amíg ez minősített adat kikotyogása nélkül megy.
Valamint a mai nap elfogadott törvénybe nem ütközik
Ja igenvagy amíg be nem hívnak leb.szni miatta!
10 éve írok ide és meglepő módon édesapámon kívül a kutya nem szólt még rámvagy amíg be nem hívnak leb.szni miatta!
Pedig tudnál olyat írni!10 éve írok ide és meglepő módon édesapámon kívül a kutya nem szólt még rám
Én olyat is láttam, hogy valaki suttogot valami csúnyát egy intézményben, és két órával később azonnali hatállyal kirúgták.10 éve írok ide és meglepő módon édesapámon kívül a kutya nem szólt még rám
Pár ezer embert ki kéne rúgni akkor ha a jelenlegi "közhnagulatot" nézem az összes intézményünkben ha ez így lenne.Én olyat is láttam, hogy valaki suttogot valami csúnyát egy intézményben, és két órával később azonnali hatállyal kirúgták.
Van amivel nem viccelünk, és van ahol még csak nem is suttogunk, mert a falnak is nemzetbiztonsági szakszolgálata van.
Konkretan meg szunne par testulet…foleg ha van egy zartkoru eligazitas es ahogy kijonnek mar indul az ott elhangzottak terjesztese.Pár ezer embert ki kéne rúgni akkor ha a jelenlegi "közhnagulatot" nézem az összes intézményünkben ha ez így lenne.
Az orvos házaspár által használtat ki ne felejdsCsutortokon ide is er.
Pénteken mar mehet is hasznaltautokra
Alig használt ex nemet papiros nem dohányzó kedvező fogyasztású (4evszakos kerek íze lancokkal)
igazad van az lemaradt.Az orvos házaspár által használtat ki ne felejds
Csak a közeli boltba mentek vele bevásárolni.Az orvos házaspár által használtat ki ne felejds
Kár hogy csak cégen belül lehetett pályázni. Pedig ezt mintha csak nekünk találták volna kiNem is hallottam ròla hogy ilyen van.
Na az kellett volna még, utána meg sebtében kellett volna egy tébolydát felállítani a súlyos szellemi leépülésen átesett katonaknak, akik olvasták volna az ötleteket.Kár hogy csak cégen belül lehetett pályázni. Pedig ezt mintha csak nekünk találták volna ki
Na az kellett volna még, utána meg sebtében kellett volna egy tébolydát felállítani a súlyos szellemi leépülésen átesett katonaknak, akik olvasták volna az ötleteket.
Tényleg azt gondolod, hogy egy "mezei katona" ezt bírná épp ésszel. Mi is csak a hosszú évek alatt szerzett fórumos tapasztalatunknak és az ezidő alatt kialakult immunitásunknak köszönhetően vagyunk képesek jórészt megőrizni az ép eszünket.