Ha rajtam múlna,megkapnád.De Kovi nélkül.abbó egy ezredet kérek![]()
Ha rajtam múlna,megkapnád.De Kovi nélkül.abbó egy ezredet kérek![]()
Ez azért durva volt.Úgy tudom hogy az állat kísérletek be vannak tiltva.Nem? Azért van etika is a világon!Csak a Vad-ból, nehogy Vadai legyen...
Az egyikben kemence van a masikban párló berendezes mint alap tartozekMi a kulonbseg a magyar meg az olasz Lynx kozott? Van errol valmi lista valahol(publikus)?

a milyeink hátra fele lőnekMi a kulonbseg a magyar meg az olasz Lynx kozott? Van errol valmi lista valahol(publikus)?
Az ukránok bravúrosan kitoltak az oroszokkal. Most főhet a fejük, nincs egy kipihent éjszakájuk....a logisztikai rémálomtól csatakos a priccsük...

Remélem ezzel a stabilizátorral cserélik a tornyokat olyanra amelyiket nem kell eldordítani ha a vezető ki akar szállniEddig nem volt benne toronystabilizátor?Vagy valami gyengusz, amit cserélni kell?
Mint ahogy a T-72-nél, T-80-nál vagy T-90-nél sem lehet? Vagy ott nem baj mert az nem német?Remélem ezzel a stabilizátorral cserélik a tornyokat olyanra amelyiket nem kell eldordítani ha a vezető ki akar szállni
Nem bírjátok már elengedni ezt a faszságot?Remélem ezzel a stabilizátorral cserélik a tornyokat olyanra amelyiket nem kell eldordítani ha a vezető ki akar szállni
Megragadták a lènyeget.Nem bírjátok már elengedni ezt a faszságot?
Meg hátha a színét is cserelik így..Nem bírjátok már elengedni ezt a faszságot?
És a kecskét hova teszed b+?Miért? Vágunk egy nyílást a torony hátuljára, hegesztünk egy dobozt rá, az egyik felében a lőszer fekszik, a másikban a töltőkezelő és rakja.
Persze normál költségvetéssel jól is lehetne, de az meg úgyse lesz.
A ronk helyére.És a kecskét hova teszed b+?
Bölényroham 2025 - ki választja ezeket a neveket?????
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..