Hű ez a riporter gyerek valamiért nagyon unszimpatikus...
Olyan flegma kicsit és mintha utálná az egészet, hogy ott van meg amit csinál.A fiam… de nem veszem sertesnek, semmi gond.

Olyan flegma kicsit és mintha utálná az egészet, meg amit csinál.

Milyen bejelentés? Milyen videó? Ebben a cikkben nincs semmi új információ. Csak a Mandinernél írtak egy cikket valamiről. Vagy már megint nem értek valamit?
(Pogány, ez nem neked szól. Neked jár a dicséret, mert mai új cikket hoztál.)

t.me

t.me
				Én azt ígértem az asszonynak meg fogom csinálni a szárítógépet, aztán mégse lett belőle semmi.....

Szerintem Ridley Scott a helyes válaszMœbius?

Biztos az a gond, hogy nagyon az apjára hasonlít...A fiam… de nem veszem sertesnek, semmi gond.

Mindkettőn dolgozott. Mindkét világot ő alkotta meg.Szerintem Ridley Scott a helyes válasz
De Moebius dolgozott az Alienen, ha jól tudom.
MEG --- FOGOD --- CSINÁLNI --- A --- SZÁRÍTÓGÉPET???Én azt ígértem az asszonynak meg fogom csinálni a szárítógépet, aztán mégse lett belőle semmi.....

csak az ajtóban a zárnyelv rugója tört el és nem zár be. Utánredelhető alkatrész már második megy tönkre. műanyag retek.MEG --- FOGOD --- CSINÁLNI --- A --- SZÁRÍTÓGÉPET???
Ha méf csak valami háztartási nagygép vonatkozásában értetted, akkor is : Mester! Taníts!
De ne feledjük, ma Valentin nap van!
Én azt hittem ezek fiúk...Helyet, dátumot tudsz írni esetleg a képhez? Szociológiatörténetileg érdekes megnézni, hogy koronként mennyire másként néztek ki, öltözködtek a "lányok".
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..