Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 730
5 806
113
Milyen bejelentés? Milyen videó? Ebben a cikkben nincs semmi új információ. Csak a Mandinernél írtak egy cikket valamiről. Vagy már megint nem értek valamit?

(Pogány, ez nem neked szól. Neked jár a dicséret, mert mai új cikket hoztál.)

A “dícsérjen meg téged a Terminátor” az olyasmi, mint a “rendőr rajzoljon téged körül!”?
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 403
23 338
113
Happy Valentine:


a42550b8f8100e4ef46fb018e4a7b5d0.jpgAmúgy meg:


039e31a5ec31461d0e822ce4863932b8.jpg
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 710
46 769
113
Én azt ígértem az asszonynak meg fogom csinálni a szárítógépet, aztán mégse lett belőle semmi.....
MEG --- FOGOD --- CSINÁLNI --- A --- SZÁRÍTÓGÉPET??? o_O
Ha méf csak valami háztartási nagygép vonatkozásában értetted, akkor is : Mester! Taníts!
De ne feledjük, ma Valentin nap van! :D
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
28 489
121 135
113
MEG --- FOGOD --- CSINÁLNI --- A --- SZÁRÍTÓGÉPET??? o_O
Ha méf csak valami háztartási nagygép vonatkozásában értetted, akkor is : Mester! Taníts!
De ne feledjük, ma Valentin nap van! :D
csak az ajtóban a zárnyelv rugója tört el és nem zár be. Utánredelhető alkatrész már második megy tönkre. műanyag retek.