Baszki azt azért nem gondoltam, hogy a belpesti bőcsészek már az alapvető földrajzot és számolást sem tudják abszolválni!!

Te elmehetnél az észbontókba szereplőnek.
Jó, tedd félre az első felét a hozzászólásának.
Van a 20mm gépágyún kívül új helikopter fedélzeti fegyver a 2010 óta? Nincsen, és a MI-24 irányított rakétáit is eladták, tehát igazat írt.
A gyalogságunknak van új harcjárműve a BTR-80-on túl? nincsen, és abból is kevesebb lett 2010 óta, láttuk az irányvonatokat amik hordák a elmúlt években a lerothadt technikát a raktárba tovább rozsdásodni. Tehát igazat írt.
Több Gripen lett, több és jobb fegyverzettel? Nem igazén, tehet igazt írt.
A tüzérség erősödött valamivel a 12 darab öreg orosz ágyúhoz képest a 6 darab PZH-n kívül? Hát, nem fél tucat hanem egy tucat jött PZH-ból, meg van új időjárás figyelő állomása a tüzérségnek. Tehát részben igazat ír.
A harckocsizók kaptak új tankokat a 12 Leopard2a4-en túl? Nem, nem kaptak, igazat írt. Meg vannak a T-72-ök, amit viszont lőttek szerintem tavaly, itt tévedett kicsit.
A páncéltörő képesség erősödött-e a CG-ken túl? Nem tudunk róla, bár kriss mintha írta volna hogy a Spike-ból jött már pár darab. Viszont 2010 óta biztos vagyok benne hogy vontunk ki régi orosz rakétákat a koruk miatt, tehát nagyon nagy előrelépés itt sincsen, igazat írt.
E
ddig a pillanatig a Zrinyiben jöttek még buszok, Zlinek, kézifegyverek, meg ruházat, mobil hangát, légi irányító központ, 10db Gidrán(ami minden megmozduláson szerepel a Keleti pajzstól kezdve a bajai teafőző versenyig, gondolom lassan mehet nagyszervízre), 20 könnyű helikopter.
Tehát a honvédség fegyverzete szinte teljesen megegyezik a 2010-es fegyverzetével. Igazat írt.
Én még hozzáteszem hogy az infrastruktúra építésével sem haladtak valami nagyot.
Vagy nem látok valami titkos anyahajót a Dunán?
Nagyon drukkolok a fejlesztésnek, tényleg.
Sajnos Pistinek két kormánygyűlőlő dühöngése közben igaza van abban hogy elég lassan haladunk. És abban is hogy az új honvédelmi miniszter kibaszott unszimpatikus, karizma nélküli valaki, nem szimpatikus ember. És több nyilatkozatát is úgy lehet értelmezni mintha a fejlesztést ő indította volna el, miközben mióta odakerült nem tudunk semmilyen új beszerzésről.