Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez már a toborzás része. Operettseregbe, ami züllik nem mennek a fiatalok. Profi seregbe, modern eszközökre már talán. Javítják az imidzset, persze nem nekünk szól. Innen röhejes.Etetik a népet a hangzatos címekkel'
Dehogy. Egy szerény cikk volt. Mert:Etetik a népet a hangzatos címekkel'
Mondjuk a vicckategóriába tartozó Globál fájörpówer adja hozzá az alapot, amit mindenhol szentírásként kezelnek.Ezt kérlek szépen propaganda - Mandinertől mi mást várhatunk..."akkor is nyerünk ha nem!"
Somkuti? Nem ő a cikk szerzője.Amit leírt a rangsorban Somkuti az így van, de az nem a magyar haderőfejlesztés eredménye.
De. Azért írtam, amit ott leírt.Somkuti? Nem ő a cikk szerzője.
Nem ő írta a cikket, csak megemlítik a bekeretezett részben hogy ő is szokott írni a Mandinerbe. Vagy valamit nagyon félreértek.De. Azért írtam, amit ott leírt.
Igazad van, benéztem.Nem ő írta a cikket, csak megemlítik a bekeretezett részben hogy ő is szokott írni a Mandinerbe. Vagy valamit nagyon félreértek.
Legyünk megengedőek és mondjuk azt hogy minden ami 2016.12.20. "a Zrínyi bejelentése" után történt, az már a program eredménye...Tessék, kész!
Nemzetközi kimutatás: ismét Magyarországé lett Közép-Európa egyik legütőképesebb hadereje - Mandiner
Magyarország visszatért: 2010-ben még a szerb, az osztrák, sőt a szlovák és a horvát fegyveres erők mögött kullogott a Magyar Honvédség. Ma már ez nincs így.mandiner.hu
50 gidrán *Legyünk megengedőek és mondjuk azt hogy minden ami 2016.12.20. "a Zrínyi bejelentése" után történt, az már a program eredménye...
Mi az a beszerzésekből, amivel lőni is lehet és az elmúlt 6 évben érkezett be:
8 db Mi-24 felújítása
5 db felfegyverezhető H145M
12 Leopard 2A4
10 Gidrán
15 Pzh2000
Lynx (10-nél kevesebb)
CG4 (ismeretlen mennyiségben, 2019-2024 közötti szállítással)
Cz fegyverek (a licenc 10 évre, 200 ezer fegyver legyártása szólt)
Mit felejtettem ki?
Még nincs átadva, de végül is itt van a + 40 Gidrán már az országban.50 gidrán *
ki tudja... lehet hogy eldugtak egy két spike rakétát Bobó kanapéja alá, azt titokban gyakorolnak vele.Legyünk megengedőek és mondjuk azt hogy minden ami 2016.12.20. "a Zrínyi bejelentése" után történt, az már a program eredménye...
Mi az a beszerzésekből, amivel lőni is lehet és az elmúlt 6 évben érkezett be?
8 db Mi-24 felújítása
12 Leopard 2A4
10 Gidrán
15 Pzh2000
Lynx (10-nél kevesebb)
Mit felejtettem ki?
Nem úgy volt, hogy a H145M mindegyike felfegyverezhető mert kivan rajta építve kábelezés, elektronika hozzá? Mert akkor 20 db van belőle.Legyünk megengedőek és mondjuk azt hogy minden ami 2016.12.20. "a Zrínyi bejelentése" után történt, az már a program eredménye...
8 db Mi-24 felújítása
12 Leopard 2A4
10 Gidrán
15 Pzh2000
Lynx (10-nél kevesebb)
Mit felejtettem ki?
Sztem a listán nem ezek, hanem a 10.000+ tartalékos jobban számított.Legyünk megengedőek és mondjuk azt hogy minden ami 2016.12.20. "a Zrínyi bejelentése" után történt, az már a program eredménye...
8 db Mi-24 felújítása
12 Leopard 2A4
10 Gidrán
15 Pzh2000
Lynx (10-nél kevesebb)
Mit felejtettem ki?
Csak a fegyverkészletre gondoltam, amiből állítólag ötöt rendeltek és még csak a 20 mm-es gépágyút próbálták ki. A 70 mm-es rakétákról pedig még azt sem tudjuk, hogy van-e nekünk olyan. A nagy közös Airbus fejlesztési együttmüködésről pedig semmi hír, a továbbfejlesztési tesztekre szánt, utolsónak átvett szenzor nélküli helikopterrel legutóbb a különlegesek gyakoroltak.Nem úgy volt, hogy a H145M mindegyike felfegyverezhető mert kivan rajta építve kábelezés, elektronika hozzá? Mert akkor 20 db van belőle.
Vagy a készletre gondoltál ami megjött hozzájuk?
TPG3 is volt már videóban.Legyünk megengedőek és mondjuk azt hogy minden ami 2016.12.20. "a Zrínyi bejelentése" után történt, az már a program eredménye...
8 db Mi-24 felújítása
12 Leopard 2A4
10 Gidrán
15 Pzh2000
Lynx (10-nél kevesebb)
Mit felejtettem ki?