BW ugyanaz. Meg egy rakás más nato sereg...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
BW ugyanaz. Meg egy rakás más nato sereg...
Ha én ukrán létemre elmenekülnék kelet-ukrajnából, (márpedig család van, tehát hülye lennék ott élni ezek után), akkor normális, hogy nyugat ukrajnába térnék vissza, ahol közel a lengyel-szlovák,magyar határ. Nos a minden településen, ahol eddig kevesebb ukrán élt, megnövekszik majd a ukrán anyanyelvű emberek száma, és a kisebbségeké meg csökken. Ez törvényszerű és ezért én valahogy nem hibáztatom a beköltöző családokat, akik kvázi az életüket akarják biztonságosabb helyen élni. Az orosznyaló turbomagyaroknak röviden annyit üzenek, hogy elérték a háborúval, hogy az ukrán anyanyelvű betelepülés miatt, még kisebb arányban lesznek magyar, lengyel stb. kisebbségek.
Orbáni stilusban: Ezt is elértük!!
Én azt vàrom amikor az elektromos kamionokra szerelnek majd dízelgeneràtort az élelmesebbek.
Egy mesterséges intelligencia szerint így fognak kinézni az európai országhatárok 2100-ban
Ha ez igaz, egész Európa nagyon meredek évtizedek elé néz. Mi, magyarok különösen szívhatjuk a fogunkat a térképet látva.player.hu
Ugye érzitek, hogy pár ország hiányzik a képről?
Én amúgy mindig sejtettem, hogy a jugók meg a dánok gyanúsak.Ezen jot nevettem, kedvencem a Romanianal levo Robmania felirat!
Novák Katalin köztársasági elnök férje Veres István, öt hetes képzés után tartalékos (azt hiszem) tiszt lett alezredesi rendfokozattal.Ezt valami magyarazza el...