BW ugyanaz. Meg egy rakás más nato sereg...

Ha én ukrán létemre elmenekülnék kelet-ukrajnából, (márpedig család van, tehát hülye lennék ott élni ezek után), akkor normális, hogy nyugat ukrajnába térnék vissza, ahol közel a lengyel-szlovák,magyar határ. Nos a minden településen, ahol eddig kevesebb ukrán élt, megnövekszik majd a ukrán anyanyelvű emberek száma, és a kisebbségeké meg csökken. Ez törvényszerű és ezért én valahogy nem hibáztatom a beköltöző családokat, akik kvázi az életüket akarják biztonságosabb helyen élni. Az orosznyaló turbomagyaroknak röviden annyit üzenek, hogy elérték a háborúval, hogy az ukrán anyanyelvű betelepülés miatt, még kisebb arányban lesznek magyar, lengyel stb. kisebbségek.
Orbáni stilusban: Ezt is elértük!!

Én azt vàrom amikor az elektromos kamionokra szerelnek majd dízelgeneràtort az élelmesebbek.

![]()
Egy mesterséges intelligencia szerint így fognak kinézni az európai országhatárok 2100-ban
Ha ez igaz, egész Európa nagyon meredek évtizedek elé néz. Mi, magyarok különösen szívhatjuk a fogunkat a térképet látva.player.hu
![]()
Ugye érzitek, hogy pár ország hiányzik a képről?![]()

Én amúgy mindig sejtettem, hogy a jugók meg a dánok gyanúsak.Ezen jot nevettem, kedvencem a Romanianal levo Robmania felirat!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..