Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 725
27 056
113
6c7114677f474b5908bde9e320a7f0f4.jpg
.
dd66dc251bb3d2ba23d734b54cab68db.jpg

5194e1976b8e0227063143a1825ac8ca.jpg

13ac5d2d6903a1b8a5754ef8c5a7e0d2.jpg

41a1c8d7c5989389010d1228578183f4.jpg

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 394
27 330
113
Ezt @SirHiggins nek, küldöm :D :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Van kicsit hosszabb is :D
...you came over here ridin on your skinny cow.. LoL

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 969
10 956
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Ezzzzz :D
"...zöldet kapott a belga király ..."

• Imádom
Reactions: misinator

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 364
9 107
113
Néhány igaz történet amely megmutatja, hogy miért utálom a kollégáimat:

1. kolléga:
"A feleségem és a barátnője akartak kimenni az erotika kiállításra, én csak elkísértem őket."

2. kolléga:
"A feleségemet nem zavarja, ha megnézek más csajokat, azt mondta, hogy mindegy, hogy hol jön meg az étvágyam, ha otthon lakok jól."

3. kolléga:
"Egyességet kötöttem a feleségemmel: Ő főz nekem, én pedig cserébe szexelek vele. Végülis én jártam jobban, hiszen többet eszek, mint amennyit szexelek!"

4. kolléga:
"1992-ben 16 voltam és volt jegyem a Guns N Roses koncertre, a 14 éves húgomat kellett volna elkísérnem, de én oda adtam a jegyet anyámnak, hogy vigye el a hugit, mert én inkább ZX Spektrum programokat másoltam otthon."

5. kolléga (a csinos szőke közgazdász):
"A tegnapi edzésen megkérdezte tőlem a barátnőm: - Te, nem probléma, hogy lefeküdtél az edzővel? - Mire én: Micsoda, hogy én lefeküdtem az edzővel??? ÚRISTEN ÉN TÉNYLEG LEFEKÜDTEM AZ EDZŐVEL!!!"