T
Törölt tag
Guest
Idézni csak pontoisan.A hazai iparról úgy általában.
![]()
Az idézett pontosan így szól:
"
- Be kéne törni a világpiacra!
- Hogy te hülye? Pajszerral?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Idézni csak pontoisan.A hazai iparról úgy általában.
![]()
Inkább ide írom, nem az ukrán topikba, hogy milyen az átlag szavazó polgár:
Csinos, szőke, diplomás (közgazdász) kolléganőm meghallotta, hogy az EU 2 milliárd euróért vesz 1 millió darab tüzérségi lövedéket Ukrajnának és egyből megosztotta a véleményét, miszerint:
"Ez mekkora korrupció már! Hiszen mi kerülhet 2000 euróba egy sima vasgolyón?"
Nem hiszed el? Nem hiszed el?Idézni csak pontoisan.
Az idézett pontosan így szól:
"
"
- Be kéne törni a világpiacra!
- Hogy te hülye? Pajszerral?
Akkor hallgasd meg még egyszer!Nem hiszed el? Nem hiszed el?
Tessék: 7:24
https://m.facebook.com/nebazz/videos/hofi-géza-tiszta-őrültek-háza-részlet/1746156898950221/
De ugye csinos legalább?Ő volt az, aki azt kérdezte, hogy az a rengeteg űr turista nem visz-e föl sok baktériumot a nemzetközi űr állomásra az utcai cipőjével?
Mondtam neki, hogy a kérdés nem rossz, csak kicsit nagyon előre szaladtunk az időben, mert még nem lehet az utcáról felmenni a nemzetközi űr állomásra. Bármilyen hihetetlen, de elsőre nem értette meg. Szerintem az a típus, aki már vett telket a holdon és felhőtlen teliholdas éjszakákon mutogatja a szomszédoknak, hogy az erkélyről is lehet látni a telket.
Hofi Géza rajongó vagyok. Nyugodjék békében. Nem magamnak linkeltem. És részemről lezárom az off topic témát.Akkor hallgasd meg még egyszer!
Megvolt eredeti műsorosban. Annyit hallgattam, hogy még most is kívülröl tolom egy csomó számát.
Már értem miért van időnként (köz)gazdasági válság a világonInkább ide írom, nem az ukrán topikba, hogy milyen az átlag szavazó polgár:
Csinos, szőke, diplomás (közgazdász) kolléganőm meghallotta, hogy az EU 2 milliárd euróért vesz 1 millió darab tüzérségi lövedéket Ukrajnának és egyből megosztotta a véleményét, miszerint:
Valamit azért kapisgál a szőke hölgyemény mert szerintem az előállítási költség valahol 200 euró környékén lehet, bár nem tudom a valós árat, ez pedig valakinek nagyon nagy haszonkulcsot fog hozni.Inkább ide írom, nem az ukrán topikba, hogy milyen az átlag szavazó polgár:
A meló, az meló!
Hasonlót láttam néhány hete. A szélvédőről kaparni kellett a jeget, de néhány percel később a vasútállomáson fűkaszával nyírták a deres füvet...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..