hú, ez nagyon creepy.
Éjjel, részegen, esőben lehet összeszarnám magam elmenni előtte
hú, ez nagyon creepy.
Megnyugodtam, hogy Ferenc pápa nem volt bevonva ebbe az ízléstelen viccelődésbe!

5 perce röhögök tömegközlekedésen, mindenki hülyének néz.

Vagy le kellene vinni a szemetet...
Megnyugodtam, hogy Ferenc pápa nem volt bevonva ebbe az ízléstelen viccelődésbe!

Vagy betéved a lakásba egy szerencsétlen ízeltlábú...Vagy le kellene vinni a szemetet...

Ez a komment
Jóvanazúgy! | Azt hittem, milyen jó játékot vettem a gyerkőcnek… tévedtem | Facebook
Azt hittem, milyen jó játékot vettem a gyerkőcnek… tévedtemwww.facebook.com
 :
 :
Jóvanazúgy! | Azt hittem, milyen jó játékot vettem a gyerkőcnek… tévedtem | Facebook

:
  : 
	Én olyan játékot csinálnék, mint fejlesztő (mert ma már minden az), ami hétvégi falusi hangokat hallatna a gombok nyomogatására, úgymint flex, láncfűrész, benzinmotoros fűnyíró, Józsibácsi turhapörgetése reggel hatkor, és lenne kombinációban dankó rádió+flex+vas kalapálás kurvaanyázással megfűszerezve.
A sörösláda-gyerekülés szerintem cuki!Ugyanonnan, korábbi:

... + még:

.
És előtte van ürügyed, hogy megidd a sört! Mindent a családért!A sörösláda-gyerekülés szerintem cuki!
Még én a kutyák kórusát is hozzátenném, mikor egy elkezdi a falu túlvégén és szépen végighömpölyög az ugatás a falu összes kutyáján. És mire abbahagynák, valahol elkezdik újra. Még a macskavernyákolás is beleférhet, bár az nem annyira gyakori.Én olyan játékot csinálnék, mint fejlesztő (mert ma már minden az), ami hétvégi falusi hangokat hallatna a gombok nyomogatására, úgymint flex, láncfűrész, benzinmotoros fűnyíró, Józsibácsi turhapörgetése reggel hatkor, és lenne kombinációban dankó rádió+flex+vas kalapálás kurvaanyázással megfűszerezve.
És elsősorban városi gyerekeknek adnám, ha már olyan sztereotip szüleik vannak, mint múltkor egy kommentben volt linkelve.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..