Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 865
26 641
113
353788534_10224159070516352_1445230660596881974_n.jpg
És nem is osztrák...

• Tetszik
Reactions: fip7 and phaidros

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 974
66 354
113
Még én a kutyák kórusát is hozzátenném, mikor egy elkezdi a falu túlvégén és szépen végighömpölyög az ugatás a falu összes kutyáján. És mire abbahagynák, valahol elkezdik újra. Még a macskavernyákolás is beleférhet, bár az nem annyira gyakori.
Èrdekes, de ezt a kutyaszerenádot meg lehet szokni. Idövel észre sem vettem.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: jani22 and Pogány

wankel

Well-Known Member
2016. december 23.
911
4 104
113
Vagy betéved a lakásba egy szerencsétlen ízeltlábú...
Még azt a sikongatást! Ha szeksz közben hallanék ilyet, megveregetném a vállamat...:)
Erre nálunk is volt példa. Kb. két éve történt, hogy a munkásunkkal valamelyik mezőgépet javítottuk és mivel le voltunk maradva, a feleségem, aki éppen szabadságon volt, elkezdte bedobálni a hízómarhák alá a szalmát a körbálából. Mit ad Isten, egy patkány ugrott elő a lefejtett szalmából és a párom lába között szaladt el a patkányos ugráló futással. Olyan sikongatást 20 év alatt nem sikerült összehoznom, amilyet akkor hallottam. Ráadásul még jól össze is lettem szidva, mert persze, hogy kitört a röhej.

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 806
4 974
113
Egy ki videó zelenszkij barátod még komédiásként,hogyan is vélekedik a Krímről,és az oroszokról.Ez az "ember" egy undorító csótány akit el kel taposni minél előbb.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Igazából nem látom, hogy olyan szuper komédiás lenne, de humoristákat még nem hallottam, hogy a humorizálásukért bárhol "el akartak volna taposni".
Ugyanakkor érdekes a Bahcsiszeráji hivatkozása Zselének a komédiában, mert na hát az tényleg "vicces". Merthogy a SZU végül elismerte, hogy bűncselekmény volt kollektív bűnösnek nyilvánítani és elüldözni a krími tatárokat, inkluzív Bahcsiszeráj teljes lakosságát azért, mert voltak akik kollaboráltak a második világháborúban a megszállókkal. Csak úgy megjegyzem, hogy a gonosz "kollektív bűnös" krími tatárok nyelve a kipcsak, tegyük még ezt is hozzá:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:confused: OMG mi lesz, ha Putyó megtudja, hogy a magyarokban van kipcsak vér!

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 354
16 626
113
Én olyan játékot csinálnék, mint fejlesztő (mert ma már minden az), ami hétvégi falusi hangokat hallatna a gombok nyomogatására, úgymint flex, láncfűrész, benzinmotoros fűnyíró, Józsibácsi turhapörgetése reggel hatkor, és lenne kombinációban dankó rádió+flex+vas kalapálás kurvaanyázással megfűszerezve.
És elsősorban városi gyerekeknek adnám, ha már olyan sztereotip szüleik vannak, mint múltkor egy kommentben volt linkelve.
Pesti vagy látom :) Kihagytad, h csak m1 van, nem?
Évekig éltem falun, de a fentieket kertvárosban tapasztalom (a heti 3x motoros permetező kimaradt). Szomszédom (igazi törtető pronyó) vasárnap este 21-től éjfélig láncfűrészel néha, flex is játszik lehetetlen időpontokban a fűnyíróval egyetemben. :)

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 784
35 541
113
Pesti vagy látom :) Kihagytad, h csak m1 van, nem?
Évekig éltem falun, de a fentieket kertvárosban tapasztalom (a heti 3x motoros permetező kimaradt). Szomszédom (igazi törtető pronyó) vasárnap este 21-től éjfélig láncfűrészel néha, flex is játszik lehetetlen időpontokban a fűnyíróval egyetemben. :)
Hogy találtad ki?
Természetesen falun m1, kossuth és max dankó rádió, megyei lapok nyomtatva és betárcsázós internet origo, vagy blikk kezdőlappal.