Humor

353788534_10224159070516352_1445230660596881974_n.jpg
És nem is osztrák...

• Tetszik
Reactions: fip7 and phaidros
Még én a kutyák kórusát is hozzátenném, mikor egy elkezdi a falu túlvégén és szépen végighömpölyög az ugatás a falu összes kutyáján. És mire abbahagynák, valahol elkezdik újra. Még a macskavernyákolás is beleférhet, bár az nem annyira gyakori.
Èrdekes, de ezt a kutyaszerenádot meg lehet szokni. Idövel észre sem vettem.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: jani22 and Pogány
Vagy betéved a lakásba egy szerencsétlen ízeltlábú...
Még azt a sikongatást! Ha szeksz közben hallanék ilyet, megveregetném a vállamat...:)
Erre nálunk is volt példa. Kb. két éve történt, hogy a munkásunkkal valamelyik mezőgépet javítottuk és mivel le voltunk maradva, a feleségem, aki éppen szabadságon volt, elkezdte bedobálni a hízómarhák alá a szalmát a körbálából. Mit ad Isten, egy patkány ugrott elő a lefejtett szalmából és a párom lába között szaladt el a patkányos ugráló futással. Olyan sikongatást 20 év alatt nem sikerült összehoznom, amilyet akkor hallottam. Ráadásul még jól össze is lettem szidva, mert persze, hogy kitört a röhej.

Egy ki videó zelenszkij barátod még komédiásként,hogyan is vélekedik a Krímről,és az oroszokról.Ez az "ember" egy undorító csótány akit el kel taposni minél előbb.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Igazából nem látom, hogy olyan szuper komédiás lenne, de humoristákat még nem hallottam, hogy a humorizálásukért bárhol "el akartak volna taposni".
Ugyanakkor érdekes a Bahcsiszeráji hivatkozása Zselének a komédiában, mert na hát az tényleg "vicces". Merthogy a SZU végül elismerte, hogy bűncselekmény volt kollektív bűnösnek nyilvánítani és elüldözni a krími tatárokat, inkluzív Bahcsiszeráj teljes lakosságát azért, mert voltak akik kollaboráltak a második világháborúban a megszállókkal. Csak úgy megjegyzem, hogy a gonosz "kollektív bűnös" krími tatárok nyelve a kipcsak, tegyük még ezt is hozzá:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:confused: OMG mi lesz, ha Putyó megtudja, hogy a magyarokban van kipcsak vér!

Én olyan játékot csinálnék, mint fejlesztő (mert ma már minden az), ami hétvégi falusi hangokat hallatna a gombok nyomogatására, úgymint flex, láncfűrész, benzinmotoros fűnyíró, Józsibácsi turhapörgetése reggel hatkor, és lenne kombinációban dankó rádió+flex+vas kalapálás kurvaanyázással megfűszerezve.
És elsősorban városi gyerekeknek adnám, ha már olyan sztereotip szüleik vannak, mint múltkor egy kommentben volt linkelve.
Pesti vagy látom :) Kihagytad, h csak m1 van, nem?
Évekig éltem falun, de a fentieket kertvárosban tapasztalom (a heti 3x motoros permetező kimaradt). Szomszédom (igazi törtető pronyó) vasárnap este 21-től éjfélig láncfűrészel néha, flex is játszik lehetetlen időpontokban a fűnyíróval egyetemben. :)

Pesti vagy látom :) Kihagytad, h csak m1 van, nem?
Évekig éltem falun, de a fentieket kertvárosban tapasztalom (a heti 3x motoros permetező kimaradt). Szomszédom (igazi törtető pronyó) vasárnap este 21-től éjfélig láncfűrészel néha, flex is játszik lehetetlen időpontokban a fűnyíróval egyetemben. :)
Hogy találtad ki?
Természetesen falun m1, kossuth és max dankó rádió, megyei lapok nyomtatva és betárcsázós internet origo, vagy blikk kezdőlappal.