Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az, de salzburg még nem volt ausztria még akkoriban sem amikor meghalt Mozart, jóval később lett osztrák. Ennyi erővel Hunyadi Mátyás is román volt....Mozart vagy a bringagyár?
Mozartról az írja a wiki, hogy salzburg-i születésű.
Ezt nem tudtam. Kösz az infót.Az, de salzburg még nem volt ausztria még akkoriban sem amikor meghalt Mozart, jóval később lett osztrák. Ennyi erővel Hunyadi Mátyás is román volt....
Erre nálunk is volt példa. Kb. két éve történt, hogy a munkásunkkal valamelyik mezőgépet javítottuk és mivel le voltunk maradva, a feleségem, aki éppen szabadságon volt, elkezdte bedobálni a hízómarhák alá a szalmát a körbálából. Mit ad Isten, egy patkány ugrott elő a lefejtett szalmából és a párom lába között szaladt el a patkányos ugráló futással. Olyan sikongatást 20 év alatt nem sikerült összehoznom, amilyet akkor hallottam. Ráadásul még jól össze is lettem szidva, mert persze, hogy kitört a röhej.Vagy betéved a lakásba egy szerencsétlen ízeltlábú...
Még azt a sikongatást! Ha szeksz közben hallanék ilyet, megveregetném a vállamat...
Igazából nem látom, hogy olyan szuper komédiás lenne, de humoristákat még nem hallottam, hogy a humorizálásukért bárhol "el akartak volna taposni".Egy ki videó zelenszkij barátod még komédiásként,hogyan is vélekedik a Krímről,és az oroszokról.Ez az "ember" egy undorító csótány akit el kel taposni minél előbb.
Pesti vagy látom Kihagytad, h csak m1 van, nem?Én olyan játékot csinálnék, mint fejlesztő (mert ma már minden az), ami hétvégi falusi hangokat hallatna a gombok nyomogatására, úgymint flex, láncfűrész, benzinmotoros fűnyíró, Józsibácsi turhapörgetése reggel hatkor, és lenne kombinációban dankó rádió+flex+vas kalapálás kurvaanyázással megfűszerezve.
És elsősorban városi gyerekeknek adnám, ha már olyan sztereotip szüleik vannak, mint múltkor egy kommentben volt linkelve.
Hogy találtad ki?Pesti vagy látom Kihagytad, h csak m1 van, nem?
Évekig éltem falun, de a fentieket kertvárosban tapasztalom (a heti 3x motoros permetező kimaradt). Szomszédom (igazi törtető pronyó) vasárnap este 21-től éjfélig láncfűrészel néha, flex is játszik lehetetlen időpontokban a fűnyíróval egyetemben.
Hogy találtad ki?
Természetesen falun m1, kossuth és max dankó rádió, megyei lapok nyomtatva és betárcsázós internet origo, vagy blikk kezdőlappal.
Igen, több hozzászólás életszerű.Ez a komment :
"Felkészíti az "ott bassza meg a k.. va isten-i" időszakokra"
Sok érdekesség található azon az oldalon. Rendszeresen szoktam nézegetni.Ugyanonnan, korábbi:
... + még :
.