Az a baj, hogy a kis hányada vélekedik csak így! A többség meg most is vak és buta mint a föld! Ugyan ez a nemeteknél meg franciáknál is!![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az ukrán zászlót és Biden támogatását fogyatékosság jelének tekintik az Egyesült Államokban! A mozgáskorlátozott parkolóhely indokolatlan használata miatt megjegyzéseket tett a rendőr az USA területén. Egy ukrán zászlót és egy Joe Bident támogató transzparenst vett észre az autó tulajdonosánál...t.me
Ez klasszikusan briteknek való meló!Jő meló.....

A rendőr vagy a kecske?Be is etethették volna őket.Amúgy tapasztalatból tudom, hogy kb 15-20 percig nem hagyod pihenni, akkor elfárad a kergetésben...
![]()
Vagy simán 2 hevederes géppuska szinronba kötve?
Van ilyen, hogy haDúr, kanDúr, ezek a csávók. Akkor a dúr a csaj.

A cserépfalui kiképzésemkor ugyanezt csinálta egy vén, lepusztult, századosi rangban lévő felcsernő, csak mi letolt gatyában voltunk. Minden újonc ki volt bukva.Jő meló.....

Én a Petőfi laktanyában estem át rajta eje orvosin.A cserépfalui kiképzésemkor ugyanezt csinálta egy vén, lepusztult, századosi rangban lévő felcsernő, csak mi letolt gatyában voltunk. Minden újonc ki volt bukva.![]()
![]()

Ilyenkor szokott felrepedni az "onoka" szája széle.Én kammal vagyok így:
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..