Ez most azt jelenti, hogy "a csajom lelépett, tiszta gáz"?Ilyenkor szokott felrepedni az "onoka" szája széle.
Ez most azt jelenti, hogy "a csajom lelépett, tiszta gáz"?Ilyenkor szokott felrepedni az "onoka" szája széle.
"Akit kiszemeltem visszautasított, kínos". A 13 éves lányom szerintEz most azt jelenti, hogy "a csajom lelépett, tiszta gáz"?

Ghosting = nem mondja ki, hogy vége, csak eltűnik, nem válaszol többet. Szellemmé válik."Akit kiszemeltem visszautasított, kínos". A 13 éves lányom szerint
Szerintem ezt a kifejezést - ghosting - arra használják, amikor valaki úgy megy el a másik mellett, hogy rá se néz, tudomást sem vesz róla.Ghosting = nem mondja ki, hogy vége, csak eltűnik, nem válaszol többet. Szellemmé válik.
Tehát ghosting=majd hívlakGhosting = nem mondja ki, hogy vége, csak eltűnik, nem válaszol többet. Szellemmé válik.

Hát ez kurva jó oldal.

Javítanám! 1 hét szabolcsi tartózkodás után!Hát ez kurva jó oldal.

komment: "Bayraktar drone after 1 week in Hungary"

Érdekelne hogy a katonai szolgálatra aló alkalmasság megvizsgálásához miért kell a fiúk tökét morzsolni.Én a Petőfi laktanyában estem át rajta eje orvosin.
De ott csak ketten voltunk. Igaz, egy mukival.
Nem volt vészes egy rektális vizsgálathoz képest.
Azt legalább nő csinálta. Szerencsére.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..