-Miért írják rá a cigire, hogy a dohányzás öl... de a vodkára nem, pedig az is?
....
-Miér' írnák rá a vodkára, hogy a dohányzás öl?
....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez most komoly? Ezek kik mik?Látom továbbra is jól alakul a Z terv :
A fák állapota a háttérben tavaszi fotóra utal, szerintem kamu. Lehet, valahol valami március 15-i rendezvényre gyakorló valakik. Na, ezt jól megmondtam én is...Ez most komoly? Ezek kik mik?
A csaj feje a végén-Miért írják rá a cigire, hogy a dohányzás öl... de a vodkára nem, pedig az is?
....
Es errol csak annyit tudok hogy a polakoknak a lapos seggu jon be, az angoloknak meg a gombolyu. Valaki majd megszakerti hogy ez miert van igy.
Szlavok lapos kepuek, meg laposabb segguek, mint a sok jamaikai, fekete meg nyugat-indiai?Es errol csak annyit tudok hogy a polakoknak a lapos seggu jon be, az angoloknak meg a gombolyu. Valaki majd megszakerti hogy ez miert van igy.
Akkor ülj le a kanapéra szembe a tévével dugd a jobb kezedet az öv felett a farmerodba , dűlj hátra , igyál egy italt és érezd mekkora király is vagy !Nem büszkeség, hanem elégedettség amit érzek amiért megint kiderült, hogy a valóságtagadás hosszútávon mindíg kiderül!
És igen ezt pofáztam én is, hogy okkal cserélik le, de a szekta lemarházott, mert az elvakultság felülírt mindent, még azt is amit láttak, és ahelyett, hogy elfogadták volna a tényeket gyártottak egy alternatív valóságot. Na most (is) kiderült erről az alternatív valóságról, hogy nem más mint egyszerű hazudozás, képzelgés, álomvilág.
Borsodi cigányokat alkalmaznék mint RDX kóstoló minőségügyi ellenőr!megnéztem, egyenlőre csak könyvelőket meg biztonsági őröket keresnek
Betanított munkásnak megfelelő ember anyag sok van arra, főleg építőiparból érdemes átcsábítani embereket
A Nemzeti Színházban a János vitéz lesz (van ) műsoron, úgy tudom azt reklámozták.Ez most komoly? Ezek kik mik?