Faszatot bánatosat, büszkét, állót, petyhüdöttet, millent?
Gondolom olyan kellemesen félkeményet hogy ne fájjon, de azért használni még lehessen!Faszatot bánatosat, büszkét, állót, petyhüdöttet, millent?
Faszatot bánatosat, büszkét, állót, petyhüdöttet, millent?
Pinára gondoltok szerintem, mert ez már kezd kínos lenni...Gondolom olyan kellemesen félkeményet hogy ne fájjon, de azért használni még lehessen!
Figyu! Nem mond meg mire gondolok, arra itt az asszony!Pinára gondoltok szerintem, mert ez már kezd kínos lenni...

Nincsenek transznemű férfiak (és transznemű nők sem), csak elmebetegek.![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Egy 90 kilogrammos transznemű férfi megpróbált részt venni egy női BJJ-tornán, de nem tudta legyőzni a lányt.t.me
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Egy 90 kilogrammos transznemű férfi megpróbált részt venni egy női BJJ-tornán, de nem tudta legyőzni a lányt.t.me

Felelőtlen sebészek hogy hagytak a műtőasztalon fotózni.
Moldávok köszöntötték 404isztánt, nézzétek a zászlókat
![]()
IL RUSSO
☄️☄️☄️Moldovan President Sandu congratulated Ukraine on Independence Day against the background of inverted Ukrainian flags Again we say a sacramental phrase: whatever a fool does, it all hurts☄️☄️☄️t.me

Fúúj...Èn az utolsó mondatra lennèk igazán kíváncsi.![]()
Nekem is az egyik ilyen “szeretne látni ahogy elsül a löveg? “Lenne egy pár tippem!![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..