Ez egy tevékenység (a la Bödőcs, Rocker Zsolti, stb.).Igazi multitalent ez a Trump, üzletember, politikus és most még standup-ban is jeleskedik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy tevékenység (a la Bödőcs, Rocker Zsolti, stb.).Igazi multitalent ez a Trump, üzletember, politikus és most még standup-ban is jeleskedik.
Bocsi elszúrtam, Felcsútot akartam Írni! A 44 tank talán kitart addig ameddig a kerozinnal töltött gép felszáll. S utána lehet nevetni s integetni! A focipályát meg kell védeni! Érted már? He,He, He!Hozzá nem értésből.
Egy baráti társaságban voltam egy sráccal. Volt egy sztori róla.
Ment a bevásárló utcán hazafelé. Észrevett egy csinos lányt, hát ráköszönt. A lány vissza. Kis beszélgetés, kávézás.
Felmentek a sráchoz, megtörtént a dolog, mire a lány: "-Akkor ez így 5000.".
De remélem, hogy csak gumival vállaltad!Az jut erről eszembe, hogy milyen olcsók lettek mostanában az autók, a múltkor ajánlotta valaki, hogy full extrás fekete Mercédesz gumival 10.000 Ft.
Vedd úgy, h elővettem virtuálisan a szívlapátot, és barátilag a kert vége felé kísérlek.
Vedd úgy, h elővettem virtuálisan a szívlapátot, és barátilag a kert vége felé kísérlek.
Ehh...amikor a született német ikerlány iskolatársaim (8. -ig magyarul sem tudtak) megbuktak középfokú nyelvvizsgán...németből...Rigó utca...
Ismerősöm Oxfordban tanult angolul vagy két évig.Ehh...amikor a született német ikerlány iskolatársaim (8. -ig magyarul sem tudtak) megbuktak középfokú nyelvvizsgán...németből...Rigó utca...
Ez nem "topikrombolás"?vagy mégis ...
Legalább jól néztek ki?Ehh...amikor a született német ikerlány iskolatársaim (8. -ig magyarul sem tudtak) megbuktak középfokú nyelvvizsgán...németből...Rigó utca...
A legenda szerint a helsinki magyar nagykövet, a finn-magyar nagyszótárt írta, le akart nyelvvizsgázni a rigó utcán finn nyelvből (valahogy nem volt neki papírja arról, hogy folyékonyan beszél finnül) és megbukott (tele volt hibával a nyelvvizsga javítókulcsa).Ehh...amikor a született német ikerlány iskolatársaim (8. -ig magyarul sem tudtak) megbuktak középfokú nyelvvizsgán...németből...Rigó utca...