Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A pi@sába?"A Nemzetközi Sakkszövetség bevezeti a GECI-t"
A Nemzetközi Sakkszövetség bevezeti a GECI-t, vagyis a nemek közötti egyenlőségi indexet - Mandiner
A szövetség szerint ez előrelépés a nemek közötti egyenlőség megértésében és előmozdításában a sakkban.mandiner.hu
Lappang, odébb lapozok.
Figyelj ide! Mivel privátba elmondtad nekem, és az én szívemet ne nyomja semmi Dugós puskám, tapadókorongos pisztolyom, meg patronos kispisztoly nekem is van Neked ehhez engedély kellett??? (tudod mé van) pfffffff......Dudi úgy értette szerintem, ahogy privátba írtam is. Hiába van engedélyem 3 fegyverre a G19-emhez gyári kapacitású táram lehet legálisan, a 30-as már illegális és ha akarok, akkor be kell vándorolnom a rendőrségre.
Figyelj ide! Mivel privátba elmondtad nekem, és az én szívemet ne nyomja semmi Dugós puskám, tapadókorongos pisztolyom, meg patronos kispisztoly nekem is van Neked ehhez engedély kellett??? (tudod mé van) pfffffff......
Te kérted át magad a szomszédos ágyra! Eddig bezzeg dicsekedtél mindenkinek, hogy a mellettem lévő ágy a tiéd! Meg toljuk össze stb Azt ha nemet mondok már befújsz itt is meg az Ápolóknak is???? Az én dugóspuskám legalább pukkant 2 hónapja tanítalak, a tiéd hogy pukkantsd elFigyelek oda! Te pubikám, ha jól emlékszem te még a tapadókorongos pisztolyodat sem tudtad megtölteni, a dugóspuskád meg… naaah az a csajok szerint elég sokszor mond csütörtököt! És igen tudom, mert egy zárt intézetből irkálsz mindenféléket és zaklatsz tisztességes polgárokat!
Rá kellett volna szólni, hogy legközelebb kisebb adag hagymás babot egyen, mert egyszemélyben felelős a klímaváltozásért.Nagy szerencsétlenségemre olyan helyre ültem, ahol valamelyik bélpoklos konstans metáneregetéssel keserítette meg az életem a konferencia első felében, aztán sikerült elülnöm onnan.
Vogel Adrin kívül hirtelen nem tudok olyan nőt, aki érti a gázfröccsös visszaváltást, balláb-féket, meg kuplungra rugást.
Vogel Adrin kívül hirtelen nem tudok olyan nőt, aki érti a gázfröccsös visszaváltást, balláb-féket, meg kuplungra rugást.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..