A pi@sába?"A Nemzetközi Sakkszövetség bevezeti a GECI-t"
![]()
A Nemzetközi Sakkszövetség bevezeti a GECI-t, vagyis a nemek közötti egyenlőségi indexet - Mandiner
A szövetség szerint ez előrelépés a nemek közötti egyenlőség megértésében és előmozdításában a sakkban.mandiner.hu
Lappang, odébb lapozok.
Figyelj ide!Dudi úgy értette szerintem, ahogy privátba írtam is. Hiába van engedélyem 3 fegyverre a G19-emhez gyári kapacitású táram lehet legálisan, a 30-as már illegális és ha akarok, akkor be kell vándorolnom a rendőrségre.
Mivel privátba elmondtad nekem, és az én szívemet ne nyomja semmi
Dugós puskám, tapadókorongos pisztolyom, meg patronos kispisztoly nekem is van
Neked ehhez engedély kellett???
(tudod mé van)
pfffffff...... 
Figyelj ide!Mivel privátba elmondtad nekem, és az én szívemet ne nyomja semmi
Dugós puskám, tapadókorongos pisztolyom, meg patronos kispisztoly nekem is van
Neked ehhez engedély kellett???
(tudod mé van)
pfffffff......
![]()
És igen tudom, mert egy zárt intézetből irkálsz mindenféléket és zaklatsz tisztességes polgárokat! 
Te kérted át magad a szomszédos ágyra! Eddig bezzeg dicsekedtél mindenkinek, hogy a mellettem lévő ágy a tiéd!Figyelek oda! Te pubikám, ha jól emlékszem te még a tapadókorongos pisztolyodat sem tudtad megtölteni, a dugóspuskád meg… naaah az a csajok szerint elég sokszor mond csütörtököt!És igen tudom, mert egy zárt intézetből irkálsz mindenféléket és zaklatsz tisztességes polgárokat!
![]()
Meg toljuk össze stb
Azt ha nemet mondok már befújsz itt is meg az Ápolóknak is????
Az én dugóspuskám legalább pukkant
2 hónapja tanítalak, a tiéd hogy pukkantsd el 
Rá kellett volna szólni, hogy legközelebb kisebb adag hagymás babot egyen, mert egyszemélyben felelős a klímaváltozásért.Nagy szerencsétlenségemre olyan helyre ültem, ahol valamelyik bélpoklos konstans metáneregetéssel keserítette meg az életem a konferencia első felében, aztán sikerült elülnöm onnan.

Vogel Adrin kívül hirtelen nem tudok olyan nőt, aki érti a gázfröccsös visszaváltást, balláb-féket, meg kuplungra rugást.

Vogel Adrin kívül hirtelen nem tudok olyan nőt, aki érti a gázfröccsös visszaváltást, balláb-féket, meg kuplungra rugást.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..