Az hagyjan, de teljesen retardált a cikk:A DK helyi lapja. Persze, hogy "ciki".
A kalkuláció szerint a gépe körülbelül 65 tonna szén-dioxidot eresztett a levegőbe.
Érted, egy amúgy hatvanöt-hetven tonnás gép.
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az hagyjan, de teljesen retardált a cikk:A DK helyi lapja. Persze, hogy "ciki".
Ehh...eszembe jutott egy anyagismeret doga. Gyenge csapat, így minimál elvárás, óvatos kérdésfelvetés. Egyik srác egyes alá teljesítményét 2 alával "jutalmazom". Alap dolgokat nem tud (aluminíum mágnesezhető, stb.). Következő alkalommal feldúltan reklamál (szoktam volt engedni, h befotózzák a dogát), hogy rosszul javítottam, mert bizony a faterja is megnézte és így meg úgy. Olyan stílusban, h legszívesebben Leonídászként küldtem volna ki a teremből a csukott ajtón át apuval együtt. De mit ér az erő ha nem uralják...
A javítókulcsot előszedtem és odaadtam a kölöknek. Mondtam, h nem szoktam ilyet tenni, de ez most ajándék...(apukád is tanulhat belőle). Mi is a foglalkozása (gondoltam vmi nagypofájú jogász, doki, stb.)?
-Ja, taxis.
Valamit megláthatott az arcomon, mert innentől kussban lett (mindkettőnknek így volt jobb).
Hiába na, nem mindenki nyer a gén lottón, de, h egy kettes se jöjjön (ott se) össze.![]()
Többet is, valami gulyasmediat meg egyebeket is linkelgetnek. Ezek egymásnak termelik a klikkeket, máskülönben, gondolom, még a Fletoek sem adnanak ezekre a szemetekre egy fillért sem...Az a gyönyörű, hogy az egyik hulladék lapszemlézi a másikat, mintha bármelyik komolyan vehető lenne.![]()
Kérdésben benne volt, hogy "élő"?Nekem egy nagyon kedves, de kellően árvízkárosult osztálytársam jutott eszembe az általánosból. Csóri Gitta néni feltette kérdésként biológia órán, hogy hazánkban melyik a legnagyobb madár? Iván -az említett nem agysebész- azonnal feldobta a kezét és a büszkeségtől sugárzó pofával azt válaszolta, hogy a Turul madár. Az 53 kilós Gitta néni úgy b*szta nyakon, hogy a padot is majdnem szétfejelte.![]()
De ezért miért kellett megütni? Mégha téves is ha materialistán nézzük szellemi síkon igaz. Gitta néni utálta a turulmadarat?Nekem egy nagyon kedves, de kellően árvízkárosult osztálytársam jutott eszembe az általánosból. Csóri Gitta néni feltette kérdésként biológia órán, hogy hazánkban melyik a legnagyobb madár? Iván -az említett nem agysebész- azonnal feldobta a kezét és a büszkeségtől sugárzó pofával azt válaszolta, hogy a Turul madár. Az 53 kilós Gitta néni úgy b*szta nyakon, hogy a padot is majdnem szétfejelte.![]()
Biztos ukrán volt.De ezért miért kellett megütni? Mégha téves is ha materialistán nézzük szellemi síkon igaz. Gitta néni utálta a turulmadarat?
Gyanítom hiába 15 méteres valóban a hegyen a Turul ez biológia óra közepén ‘90 elején Tatabányán nem volt az öregasszonynak poén. Az más kérdés, hogy Iván nem viccelt…De ezért miért kellett megütni? Mégha téves is ha materialistán nézzük szellemi síkon igaz. Gitta néni utálta a turulmadarat?
Eskü ezeknek merevedèsük van ettől.Édesfaszom megint kezdi ez a két autista..
Lehet mástól már nincs es mielőtt bemegy este az asszonyhoz ezzel készül rà....Eskü ezeknek merevedèsük van ettől.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..