Humor

Ehh...eszembe jutott egy anyagismeret doga. Gyenge csapat, így minimál elvárás, óvatos kérdésfelvetés. Egyik srác egyes alá teljesítményét 2 alával "jutalmazom". Alap dolgokat nem tud (aluminíum mágnesezhető, stb.). Következő alkalommal feldúltan reklamál (szoktam volt engedni, h befotózzák a dogát), hogy rosszul javítottam, mert bizony a faterja is megnézte és így meg úgy. Olyan stílusban, h legszívesebben Leonídászként küldtem volna ki a teremből a csukott ajtón át apuval együtt. De mit ér az erő ha nem uralják...
A javítókulcsot előszedtem és odaadtam a kölöknek. Mondtam, h nem szoktam ilyet tenni, de ez most ajándék...(apukád is tanulhat belőle). Mi is a foglalkozása (gondoltam vmi nagypofájú jogász, doki, stb.)?
-Ja, taxis.
Valamit megláthatott az arcomon, mert innentől kussban lett (mindkettőnknek így volt jobb).
Hiába na, nem mindenki nyer a gén lottón, de, h egy kettes se jöjjön (ott se) össze. :D

Nekem egy nagyon kedves, de kellően árvízkárosult osztálytársam jutott eszembe az általánosból. Csóri Gitta néni feltette kérdésként biológia órán, hogy hazánkban melyik a legnagyobb madár? Iván -az említett nem agysebész- azonnal feldobta a kezét és a büszkeségtől sugárzó pofával azt válaszolta, hogy a Turul madár. Az 53 kilós Gitta néni úgy b*szta nyakon, hogy a padot is majdnem szétfejelte. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Csatorna parádé....:D

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
Eastern Block B2B
d7c9f87b6b1b4a1df51a7d08b4c0ae34.jpg

Nekem egy nagyon kedves, de kellően árvízkárosult osztálytársam jutott eszembe az általánosból. Csóri Gitta néni feltette kérdésként biológia órán, hogy hazánkban melyik a legnagyobb madár? Iván -az említett nem agysebész- azonnal feldobta a kezét és a büszkeségtől sugárzó pofával azt válaszolta, hogy a Turul madár. Az 53 kilós Gitta néni úgy b*szta nyakon, hogy a padot is majdnem szétfejelte. :D
Kérdésben benne volt, hogy "élő"?
Mert ha nem, akkor igaza volt Ivánnak.
A tatai turul baszott nagy.
:-)

De ezért miért kellett megütni? Mégha téves is ha materialistán nézzük szellemi síkon igaz. Gitta néni utálta a turulmadarat?

De ezért miért kellett megütni? Mégha téves is ha materialistán nézzük szellemi síkon igaz. Gitta néni utálta a turulmadarat?
Gyanítom hiába 15 méteres valóban a hegyen a Turul ez biológia óra közepén ‘90 elején Tatabányán nem volt az öregasszonynak poén. Az más kérdés, hogy Iván nem viccelt… :D

Ez most egy igaz történet lesz:

Tegnap a metrón láttam egy Advil Ultra fejfájás csillapító reklámot ezzel a szöveggel: "Ha nem fáj a fejed, akkor bármit elérhetsz!"

Azon gondolkoztam, hogy miért nem egy csinos, mosolygós nőt tettek a reklámra sok ékszerrel, nerc bundában, a kezeiben sok-sok pénzzel ...