Humor

411292474_6841578125956020_1464290428370008000_n.jpg

Mesélje már el valaki, h miért hagyják ki a poént a fordításból?

Putyin éves mesedélutánja, tojáskérdés.
"Vladimir Putin: Ms Akopova,

You said, “once a year,” but believe me, I spoke to the Minister of Agriculture recently and asked about the egg situation. They told me everything was fine."

Élőben kb ugyanez. És nézel, h miért vihog mindenki.

"В.Путин: Уважаемая, дорогая Ирина Александровна!

Вы сказали «один раз в год», но, поверьте, совсем недавно разговаривал с Министром сельского хозяйства, спрашивал, как у него с яйцами. Они говорят, что у них всё в порядке."

Gúgli transzlét:
"Nemrég beszéltem a földművelésügyi miniszterrel, és megkérdeztem, hogy mi a helyzet a tojásaival."

Elvileg még ha a beszélő hibázik, a tolmácsnak akkor sem szabad kijavítani. Ennyi pénzért már várhatnánk jó fordítást.

• Vicces
Reactions: enzo
Egy régi szovjet vicc aktualizálva:

Orbán úgy dönt, hogy sofőrök meg biztonság ide vagy oda: ma ő vezeti az autót.
Ugyan ezen a jeles napon kiadják a rendőröknek, hogy minden gyorshajtót le kell inteni és meg kell büntetni - nincs kivétel!
Egyik rendőr látja, hogy elhúz egy nagy fekete autó. Egy motoros rendőr utánuk ered. Egy negyedóra múlva visszatér, kollégja kérdezi:
  • Na elkaptad, megbüntetted?
  • Nem...
  • Miért nem? Mégis ki volt az?
  • Hát azt nem tudom ki az atyaúristen lehetett, de Orbán Viktor volt a sofőrje...

1702906312-temp-k-Cb-Bpc-cikktorzs-4x.jpg
Az eredeti vicc Gorbacsovval volt... :)

Egy régi szovjet vicc aktualizálva:

Orbán úgy dönt, hogy sofőrök meg biztonság ide vagy oda: ma ő vezeti az autót.
Ugyan ezen a jeles napon kiadják a rendőröknek, hogy minden gyorshajtót le kell inteni és meg kell büntetni - nincs kivétel!
Egyik rendőr látja, hogy elhúz egy nagy fekete autó. Egy motoros rendőr utánuk ered. Egy negyedóra múlva visszatér, kollégja kérdezi:
  • Na elkaptad, megbüntetted?
  • Nem...
  • Miért nem? Mégis ki volt az?
  • Hát azt nem tudom ki az atyaúristen lehetett, de Orbán Viktor volt a sofőrje...

1702906312-temp-k-Cb-Bpc-cikktorzs-4x.jpg
Az eredeti vicc Gorbacsovval volt... :)
Látom erdogan fejen a félelmet