Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha megtesznek hm-nek, ígérem minden régi és új óvodában és kórházban lesz harckocsi!Minek ha úgy gondolják nem kell. Ennyi is elèg?
Masrèszt választóbarátabb egy óvoda vagy egy kórház.
Most gondolj bele mennyivel stílusosabb lenne, ha a mentősök egy Lynx-el vonulnának a helyszínre. Egyből megszűnnének az olyan problémák is, hogy a tapló gépkocsivezető nem engedi előre a megkülönböztetett fény és hangjelzést adó mentőt.Ha megtesznek hm-nek, ígérem minden régi és új óvodában és kórházban lesz harckocsi!
Új Leo vagy felújított 72-es?Ha megtesznek hm-nek, ígérem minden régi és új óvodában és kórházban lesz harckocsi!
Gyakorolnák az iráni utasszállítók lelövését?Érdekes: drónokká alakítanák KC-135 tankereket...
Valójában nem tudom eldönteni, hogy ez most vicces vagy szomorú. Tény, hogy elsőre felröhögtem.
Először szomorú fejet akartam adni, de azért maga a kép szomorúsága tartalmaz annyi komikumot, mint @tomippo profilképe.Valójában nem tudom eldönteni, hogy ez most vicces vagy szomorú. Tény, hogy elsőre felröhögtem.
Valószínűleg a melót bukta legkésőbb a kép elterjedését követően; mondjuk ez talán a legpozitívabb motívum az egész sztoriban.
Ha valamit elront az irányzó meg lehet vele számoltatni a cserepeket.
És ha elrontja?Ha valamit elront az irányzó meg lehet vele számoltatni a cserepeket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..