Humor

Ukrajnában is beásás lett vége...

150 km-es hatótávú rakétánál sok lehetőséged van bújkálni.
Mezőgazdasági és ipari csarnokokat szívesen használnak HIMARS bújtatásra. Ezekből nálunk is sok van az alföldün is. Autópálya hidak, algutak (pl.M6) szintén jók erre.

Mondjuk kérdés hogy civil cél infók mennyire megbízhatóak. Józsi bácsi utálja János bácsit ezért a házát lefotózza és be küldi hogy ellenséges csapaok vannak benne, MH ráküld egy k. drága rakétát - karikatúra-szerű példa, de én nem bíznék a civilek céladataiban.
Ha ezt a félig-meddig civil alkalmazást meghekkeli az ellenség, akkor tud generálni egy csomó kamu célt amir megy drága és kevés rakétánk. Elég ha jó szánékú hazafias civil szerepét játszva beregisztrálnak és küldik a célinfókat - pl. okosan csinálva néhány lerobbant járgányukat is kilövetik, hogy hiteles céljelőlőként kezeljék a figurájukat...
Már most küldöm a szomszéd céladatait! Elég lenne egy 122 mm-es Accular is a hátsó csirke ólat célozva! :rolleyes:

Eredetileg ingyenes volt, de áttették fizetősre. Nekem nincs Soros előfizetésem ;) , de ingyenes cikkként még elolvastam.:p
van média neked is:
:p
:D

bLim6PP.jpg

ritkán iszok de ha iszok én is hülye vagyok (lehet én vagyok a szomszédod) :) egyébként nagy a valószínűsége mert én is a szomszédom melett lakom és aki mellettem lakik azt a szomszédomnak nevezem és ő is úgy hív ...
ez a baj....ritkán iszol...meg kell erősíteni a szervezetet.....nem feladni...... :D :D :D :) :)