Az én szomszédom hülye ivás nélkül is. Na ezt űbereld. Ha kitör az anarchia, átsétálok és szájba csűröm.Hülyére issza magát!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az én szomszédom hülye ivás nélkül is. Na ezt űbereld. Ha kitör az anarchia, átsétálok és szájba csűröm.Hülyére issza magát!
Aztán elhúzni a f....Akkor legyen szíves alá írni a rakéta tuzerseget
A Sándor-palota nem "effel" kezdődik...
Hát mert a f...enébe...A Sándor-palota nem "effel" kezdődik...
Ne nevessetek, rohadt sok türelem kell hozzá (nagyszüleit túrta ki a házból, nulla végzettség, üzletkötő de akkora arccal); néha vasárnap éjfélkor láncfűrészel, félévente defektem van a szemétfából (azzal fűt, meg tuskóval) kihulló csavaroktól, beleugat mindenbe (hogy álljak a saját hàzam elé kocsival, stb.), hisztizik ha félévente kiszökik a kutyánk 10 percre (az övé az udvaromba átjárt, tyúkokat fogott, stb.)...hosszú a sor. Még bírom humorral, de már tudom, h rengeteget fogunk grillezni idén...amikor a neje mos. De minden ötletre vevő vagyok.Az én szomszédom hülye ivás nélkül is. Na ezt űbereld. Ha kitör az anarchia, átsétálok és szájba csűröm.
Rengeteg ötletem van, de azokat majd azután, mikor már túl vagytok az első tettlegességenNe nevessetek, rohadt sok türelem kell hozzá (nagyszüleit túrta ki a házból, nulla végzettség, üzletkötő de akkora arccal); néha vasárnap éjfélkor láncfűrészel, félévente defektem van a szemétfából (azzal fűt, meg tuskóval) kihulló csavaroktól, beleugat mindenbe (hogy álljak a saját hàzam elé kocsival, stb.), hisztizik ha félévente kiszökik a kutyánk 10 percre (az övé az udvaromba átjárt, tyúkokat fogott, stb.)...hosszú a sor. Még bírom humorral, de már tudom, h rengeteget fogunk grillezni idén...amikor a neje mos. De minden ötletre vevő vagyok.
Na jó...de nem tőlem hallottad...Ne nevessetek, rohadt sok türelem kell hozzá (nagyszüleit túrta ki a házból, nulla végzettség, üzletkötő de akkora arccal); néha vasárnap éjfélkor láncfűrészel, félévente defektem van a szemétfából (azzal fűt, meg tuskóval) kihulló csavaroktól, beleugat mindenbe (hogy álljak a saját hàzam elé kocsival, stb.), hisztizik ha félévente kiszökik a kutyánk 10 percre (az övé az udvaromba átjárt, tyúkokat fogott, stb.)...hosszú a sor. Még bírom humorral, de már tudom, h rengeteget fogunk grillezni idén...amikor a neje mos. De minden ötletre vevő vagyok.
Előzetesben leszek, ő meg kórházban.Rengeteg ötletem van, de azokat majd azután, mikor már túl vagytok az első tettlegességen
Az analóg parkradar.Amikor a kocsidban nincs parkolóradar
Ezért legalább 3 nap pihi jár!
Nagytestű kutya mély hanggal és egy puli mellé. A repülő legyet megugatják.Ne nevessetek, rohadt sok türelem kell hozzá (nagyszüleit túrta ki a házból, nulla végzettség, üzletkötő de akkora arccal); néha vasárnap éjfélkor láncfűrészel, félévente defektem van a szemétfából (azzal fűt, meg tuskóval) kihulló csavaroktól, beleugat mindenbe (hogy álljak a saját hàzam elé kocsival, stb.), hisztizik ha félévente kiszökik a kutyánk 10 percre (az övé az udvaromba átjárt, tyúkokat fogott, stb.)...hosszú a sor. Még bírom humorral, de már tudom, h rengeteget fogunk grillezni idén...amikor a neje mos. De minden ötletre vevő vagyok.
Gecc! Ez legalább ötletes...csókoltatom aki kitalálta (tuti baszott sok ideje van , és home office-ban van )
Motorkerékpárhoz:Nagytestű kutya mély hanggal és egy puli mellé. A repülő legyet megugatják.
Kertipartihoz nagy teljesítményű partimjúzik szett.
Néha autógumi égetés sprésdobozok véletlenszerű tűzbedobálásával.
Benzinmotoros kertigépek széleskörű használata.
Táblalemez vágása sarokcsiszolóval.
Motorkerékpár beszerzése és napi rutinszerű járatása. Előnyben részesítve a speedmotorokat, chopper és/vagy supermoto kategóriájú gépeket, természetesen sportdobbal.
Autóra sportkipufogó, indulás előtt sokat túráztatva a bemelegedés elősegítéséhez.
Ha nem zavar, kecske tartása. Büdös, mint a kórság.
Ha vannak srácaid, egyérintőzni egy vaskapun.
Kertiparti során ittas cimboráknak elmesélni a taplóságát. Biztos kitalálnak valami elmebetegséget.
Hirtelen ennyi.
Tessék szépen venni egy motort, régi darab is jó. Letámasztani, kipufogó le, teletankol, berúg, aztán kocsmába el, hadd hallgassa.Ne nevessetek, rohadt sok türelem kell hozzá (nagyszüleit túrta ki a házból, nulla végzettség, üzletkötő de akkora arccal); néha vasárnap éjfélkor láncfűrészel, félévente defektem van a szemétfából (azzal fűt, meg tuskóval) kihulló csavaroktól, beleugat mindenbe (hogy álljak a saját hàzam elé kocsival, stb.), hisztizik ha félévente kiszökik a kutyánk 10 percre (az övé az udvaromba átjárt, tyúkokat fogott, stb.)...hosszú a sor. Még bírom humorral, de már tudom, h rengeteget fogunk grillezni idén...amikor a neje mos. De minden ötletre vevő vagyok.
Pedig van...Martin sport dobbal Néha olyat visszadurrog, h volt, h megijedtem.Látom motor témában több szakértő is segített.
Na, a szembeszomszéd úgy képzeli a motorjának téli tárolásást, hogy be van tolva a garázsába és hétvégenként délután 1 és 3 között, rendszertelen időpontokban beindítja és járatja 20 - 30 percig...Pedig van...Martin sport dobbal Néha olyat visszadurrog, h volt, h megijedtem.
Igazából mindent jól csinál, én meg hülye vagyok és tavasszal veszek új aksit. Nők. Amúgy eladó a motor (Ezt hivatalból beleírom, mióta látja a messenger üzijeimet).Na, a szembeszomszéd úgy képzeli a motorjának téli tárolásást, hogy be van tolva a garázsába és hétvégenként délután 1 és 3 között, rendszertelen időpontokban beindítja és járatja 20 - 30 percig...
Engem annyira nem zavar, de a Zasszonypajtit ki tudja kergetni vele a világból...
De ezt nem tőlem hallottad!