P
Pogány
Guest
Egy éve egyedül vagyok, nincs akadály.Aztán asszonypajti mit szólt volna hozzá?

Egy éve egyedül vagyok, nincs akadály.Aztán asszonypajti mit szólt volna hozzá?

Ja, ezúton akkor felhívást is tennék nőnemű fórumtársainknak, olvasóinknak.Egy éve egyedül vagyok, nincs akadály.![]()

Megvizsgálnád a kapaszkodójukat?Ja, ezúton akkor felhívást is tennék nőnemű fórumtársainknak, olvasóinknak.![]()

Itt vannak travik?Ja, ezúton akkor felhívást is tennék nőnemű fórumtársainknak, olvasóinknak.![]()
Átmentünk társkeresőbe?Itt vannak travik?

A nő dologban a gyári beállítás kötelező elem.Itt vannak travik?

Itt vannak travik?

Roni a tökös nővéreket szereti jajaErről Ronit kell megkérdezni, ha föloldják a letiltását.
Jó, hogy mindenre van egy szakemberünk![]()
van akinek mind1 a kaszni a 4 ütem legyen meg! Szív, sűrít, gyújt és kipufog4500 huf ez a szar. És tényleg nincs benne kutya, baxamegmá!

Aztán asszonypajti mit szólt volna hozzá?
Hát, én az asztalra csaptam, h nekem nem mondja meg senki, mit nézhetek. Ez ilyenkor nyáron nem olyan nagy baj, csak a derekam fáj az udvaron alvástól
Van, h megdícsérek egy egy macát. Ilyenkor letudja egy "nem a haverod vagyok" mondattal, kis duzzogás, de ennyi. Tudja, h úgysem.Hát, én az asztalra csaptam, h nekem nem mondja meg senki, mit nézhetek. Ez ilyenkor nyáron nem olyan nagy baj, csak a derekam fáj az udvaron alvástól
Ez se rossz!Mi a hiba a képen?![]()
![]()
![]()

És még be is vallod...Tegnap este, amikor futtában ránéztem a képre, mondom jól van legalább nem Kamov, erre most amikor kinagyítottam, wazze..
Minden a megfelelő alapozás kérdése:Van, h megdícsérek egy egy macát. Ilyenkor letudja egy "nem a haverod vagyok" mondattal, kis duzzogás, de ennyi. Tudja, h úgysem.

DunkirkEz se rossz!
![]()
"I thought the soldiers landed in France, not ran away from France?"![]()

Az hagyján, de nekem meg kiosztották a munkavédelmi felszerelést, de hatalmas kamu.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..