Humor

Na, de ne ugorjuk át a tényt, hogy - érdekes módon - volt is náluk útlevél, ahogy kell. Szóval akkor legalább ne mondják azt a hülye angolok (angol hülyék), hogy még sosem tapasztaltak ilyet.
Nyilván ha belépsz egy idegen országba kell valami okmány hogy igazold magad, de lehetett volna ezt máshogy is, pl indulás előtt a reptéren ellenőrizni őket, nem ilyen “vicces” módon a helyszínen. Földet ér a teljes harci díszben lévő ejtőernyős, majd odasétál a kempingasztalhoz hogy a francia határőr ellenőrizhesse az útlevelét. Nekem elég Monty Python az egész

aW4WP1n_700bwp.webp

Fel napja rohogok ezen es a kommenteken...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: rappali_
Nyilván ha belépsz egy idegen országba kell valami okmány hogy igazold magad, de lehetett volna ezt máshogy is, pl indulás előtt a reptéren ellenőrizni őket, nem ilyen “vicces” módon a helyszínen. Földet ér a teljes harci díszben lévő ejtőernyős, majd odasétál a kempingasztalhoz hogy a francia határőr ellenőrizhesse az útlevelét. Nekem elég Monty Python az egész
Lehet, hogy direkt csinálták a franciák. Vagy valaki kevéssé angolbarát döntéshozó akciózott. Végül is, "a szabál az szabál".
:)

De leginkább nem hiszem, hogy ezért az indulási angol reptérre áttelepült a francia határőrség; ha be akarok lépni egy ország területére, nem én szabom meg ennek feltételeit, hanem fordítva.