Humor

ők már a spájzban vannak... :rolleyes:

Garde-suisse-Vatican-5994412883.jpg

A Jó Isten nagyon igazságtalan volt az emberekhez. Mindenkinek van valami baja magával és irígykedik e baja miatt másra. Kinek az orra nagy, irígy arra akinek kicsi. Van aki vékonynak tartja magát, irígy arra, aki vastag. Van aki túl fehérnek találja a bőrét, van aki meg utálja, hogy túlzottan vörös és szeplős.
Egy dologban azonban a Jó Isten nagyon igazságos volt, mégpedig az ész osztásánál! Nagyon ritka az olyan ember, aki úgy gondolja magáról, hogy ő hülye, és a legritkább esetben irígykednek csak másra annak eszéért.

A Jó Isten nagyon igazságtalan volt az emberekhez. Mindenkinek van valami baja magával és irígykedik e baja miatt másra. Kinek az orra nagy, irígy arra akinek kicsi. Van aki vékonynak tartja magát, irígy arra, aki vastag. Van aki túl fehérnek találja a bőrét, van aki meg utálja, hogy túlzottan vörös és szeplős.
Egy dologban azonban a Jó Isten nagyon igazságos volt, mégpedig az ész osztásánál! Nagyon ritka az olyan ember, aki úgy gondolja magáról, hogy ő hülye, és a legritkább esetben irígykednek csak másra annak eszéért.
Szokták mondani, hogy az észt osztották el legigazságosabban a Földön, mert még senki nem panaszkodott arra, hogy kevés az esze (mondjuk én szoktam emlegetni, hogy pl. a matematikához való eszet roppant szűken kaptam:(9

De a Jóisten nagyon is igazságos:
Akinek romlik a látása, annak kiélesedhet a hallása, szaglása...
...akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik lába hosszabb...
Khm...

A mesterséges intelligencia elfogja pusztítani az emberiséget vita

mindeközben:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: yangwenli
Az elmaradott Usánkáknak NASA kell ehhez. Nekünk vannak rá FIDESZ-esek, hogy megmondják, mi látszik a Holdról.
:rolleyes: :oops:;):p

• Tetszik
Reactions: fishbed
Húgom és az olasz válogatott (nagy olasz rajongó volt, szóval nem ellendrukker):
- Ettől esküszöm, megijednék, ha szembejönne az utcán! Tetoválva a NYAKA!!! Még jó, hogy börtöntetkója nincs... vagy hát ki tudja..