Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 464
11 536
113
A Jó Isten nagyon igazságtalan volt az emberekhez. Mindenkinek van valami baja magával és irígykedik e baja miatt másra. Kinek az orra nagy, irígy arra akinek kicsi. Van aki vékonynak tartja magát, irígy arra, aki vastag. Van aki túl fehérnek találja a bőrét, van aki meg utálja, hogy túlzottan vörös és szeplős.
Egy dologban azonban a Jó Isten nagyon igazságos volt, mégpedig az ész osztásánál! Nagyon ritka az olyan ember, aki úgy gondolja magáról, hogy ő hülye, és a legritkább esetben irígykednek csak másra annak eszéért.
Szokták mondani, hogy az észt osztották el legigazságosabban a Földön, mert még senki nem panaszkodott arra, hogy kevés az esze (mondjuk én szoktam emlegetni, hogy pl. a matematikához való eszet roppant szűken kaptam:(9


De a Jóisten nagyon is igazságos:
Akinek romlik a látása, annak kiélesedhet a hallása, szaglása...
...akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik lába hosszabb...
Khm...
 

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 882
5 218
113
73ab4382874fce84f75d76cd9d4c053d.jpg
 

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 146
4 241
113
Az elmaradott Usánkáknak NASA kell ehhez. Nekünk vannak rá FIDESZ-esek, hogy megmondják, mi látszik a Holdról.
:rolleyes: :oops:;):p

 
 • Tetszik
Reactions: fishbed

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 238
29 419
113
Húgom és az olasz válogatott (nagy olasz rajongó volt, szóval nem ellendrukker):
- Ettől esküszöm, megijednék, ha szembejönne az utcán! Tetoválva a NYAKA!!! Még jó, hogy börtöntetkója nincs... vagy hát ki tudja..