Kérem a kipámat.
Nyertem.
Ne legyél zsidó!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérem a kipámat.
Nyertem.
Ne legyél zsidó!
Az a vicc, hogy miután belinkelem, én sem látom, de rendre vannak reakciók amik alapján azt feltételezem, hogy vannak akik látják. De lehet ők csak a semmin röhögnek.Semmit nem látok.
Én látom, sztem böngészőtől függ.Az a vicc, hogy miután belinkelem, én sem látom, de rendre vannak reakciók amik alapján azt feltételezem, hogy vannak akik látják. De lehet ők csak a semmin röhögnek.
Én látom, sztem böngészőtől függ.
Nekem a Chrome hozza.Az a vicc, hogy miután belinkelem, én sem látom, de rendre vannak reakciók amik alapján azt feltételezem, hogy vannak akik látják. De lehet ők csak a semmin röhögnek.
Az a vicc, hogy miután belinkelem, én sem látom, de rendre vannak reakciók amik alapján azt feltételezem, hogy vannak akik látják. De lehet ők csak a semmin röhögnek.
Hiába akarnám, nem adja ki a menüsirt sem, hogy ezt megtehessem.Igazából csak az nem látja akinek szántad. Például én sem.
Azt lehetne tenni, hogy nem facebook linket dobsz be, hanem "kép megnyitása új lapon" majd annak a linkjét másolod ki a címsorból. Én így szoktam és így elvileg mindenki látja.
Akkor megvannak a bibliai "boldogok"?Az a vicc, hogy miután belinkelem, én sem látom, de rendre vannak reakciók amik alapján azt feltételezem, hogy vannak akik látják. De lehet ők csak a semmin röhögnek.
Na mi a hiba? ehhez en tul fiatal vagyok bibi"Ez kéne a mai fiataloknak, ettől lennének férfiak" kezdőszett. (Keresd a hibát )
Tökéletes, hibátlan kép."Ez kéne a mai fiataloknak, ettől lennének férfiak" kezdőszett. (Keresd a hibát )