Egyet lássak meg néha itthon...ha kell 2 napig nem alszok!Mostanában nem akarok pòkokròl hallani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyet lássak meg néha itthon...ha kell 2 napig nem alszok!Mostanában nem akarok pòkokròl hallani.
Egyet lássak meg néha itthon...ha kell 2 napig nem alszok!
Mi itt nem tehetünk arról, hogy ti Filterrel Ausztráliában éltek
Csak nem ez volt a vendégetek ?
Ùj fiù. A héten cuccolt be...Csak nem ez volt a vendégetek ?
Nem élek ott és nem is vágyok oda! Pont ilyenek miatt Gyűlölöm útálom a pókokat....fúúúj...és ennyi idős fejjel félek is tőlük úh kabbe!Mi itt nem tehetünk arról, hogy ti Filterrel Ausztráliában éltek
Màsfél hònapja félig meghalasztott egy.Nem élek ott és nem is vágyok oda! Pont ilyenek miatt Gyűlölöm útálom a pókokat....fúúúj...és ennyi idős fejjel félek is tőlük úh kabbe!
Mé ott élsz?? Sidney-i tölcsérhálós geci volt?????????????????Màsfél hònapja félig meghalasztott egy.
A körmöm csak most dobom le.
Neurotoxin, b@szò cucc! De màr elmúlt.
Átszúrja a körmöt azzal a 2 db fél méteres csáprágójával mikor párt keres és megindul...Mé ott élsz?? Sidney-i tölcsérhálós geci volt?????????????????
Csavargom ( melò) , de dél emerikàban kòstolt meg.Mé ott élsz?? Sidney-i tölcsérhálós geci volt?????????????????
Làz, bedagadt szemek,dezorientàciò,làz, hòlyagok-kelések, spontàn vérzések, elevenen rothadàs, sebek mindenhol.
Ehhez nem kellett volna olyan messzire menned. Elég lett volna a dél Dunántúlon megvárnod amíg valamely őshonos faj az alábbi hangot nem hallatja:Csavargom ( melò) , de dél emerikàban kòstolt meg.
Brazil Vàndorpòk.
Nem, nem volt erekciòm...
Làz, bedagadt szemek,dezorientàciò,làz, hòlyagok-kelések, spontàn vérzések, elevenen rothadàs, sebek mindenhol.
Menő.
7 hònap alatt ez a harmadik volt.
Kígyó -pòk - pòk.
Ehhez tényleg csak a van egy cigid? És a telefonodon mutasd meg hány cigid van kellCsavargom ( melò) , de dél emerikàban kòstolt meg.
Brazil Vàndorpòk.
Menő.
Kígyó -pòk - pòk.
Borsodi vagyok.Ehhez nem kellett volna olyan messzire menned. Elég lett volna a dél Dunántúlon megvárnod amíg valamely őshonos faj az alábbi hangot nem hallatja:
-Szia uram, jó pálinka nem érdekel?
Az kemény haver...meló...nem kéne zsoldoskodni...tudod milyen nyugodt itt az élet a 3-on??? Na jó tudom az ilyen féléket pont nem ez érdekli... hát engem meg a hegedűpók nem csípjen meg mert ha 2 napig lesz erekcióm, mit csínálok magammal??? Asszony sincsCsavargom ( melò) , de dél emerikàban kòstolt meg.
Brazil Vàndorpòk.
Menő.
Kígyó -pòk - pòk.
Meszike?Az kemény haver...meló...nem kéne zsoldoskodni...tudod milyen nyugodt itt az élet a 3-on??? Na jó tudom az ilyen féléket pont nem ez érdekli... hát engem meg a hegedűpók nem csípjen meg mert ha 2 napig lesz erekcióm, mit csínálok magammal??? Asszony sincs
Milyen Meszike haver???!!!!! Sixtus vagyon bameg! Jah nem akarok autós kalandot Sopron környékén Meszikével...ezt Ő hirdeti...ráadásul nem vagyok buher fujjj...ráadásul russzofóbbal sosem...még ha lány akkor semMeszike?
Kocsid van,nem?
Szar a futómű az Alfán nem járok messzire...de Meszikéért sem csináltatom meg hogy virággal várjam a böri kijárata előtt??? boaa (hánytam)Meszike?
Kocsid van,nem?